EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 1000kg (108)

Goodyear UltraGrip Arctic 2 SUV

Nastarenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 1000kg (108)

Erinomainen jarrutuskyky jäällä ja lumella

Goodyear UltraGrip Arctic 2 SUV on erinomainen nastarengas autoilijalle, joka haluaa varmistaa ajomukavuuden ja hallinnan vaihtelevissa talviajo-olosuhteissa. Katumaastureihin suunniteltu rengas tuo pitoa ja turvallisuutta jäisiin ja lumisiin ajo-olosuhteisiin.

* Erinomainen suorituskyky jarrutettaessa jäällä ja lumella

* Erinomainen suorituskyky kaikissa lumiolosuhteissa

* Paranneltu ajomukavuus

Hyvä suorituskyky jäällä renkaan koko käyttöiän ajan

Talvisilla teillä renkaalta vaaditaan hyvää pitoa erityisesti jäisillä teillä, mutkissa ja kaistanvaihdoissa. UltraGrip Arctic 2 SUV -nastarenkaiden edistyksellinen nastateknologia takaa erinomaisen pidon jäisillä teillä. Arctic Eagle Claw -nasta tunkeutuu helpommin jäähän, mikä parantaa pitoa jäällä ja vähentää tien kulumista. Rengas säilyttää hyvät ajo-ominaisuutensa myös kuluneena.

Vahva suorituskyky kaikissa lumiolosuhteissa

UltraGrip Arctic 2 SUV -nastarenkaat tarjoavat luotettavaa suorituskykyä lumisilla teillä. Renkaan leveämmät urat, suurempi lamellitiheys sekä olka-alueiden syvät lumiurat takaavat renkaan paremman pureutumisen lumeen. Nämä renkaat on tehty suoriutumaan syvässäkin lumessa.

Paranneltu ajomukavuus

UltraGrip Arctic 2 SUV -nastarenkaat ovat sopiva vaihtoehto hiljaisempaa äänitasoa arvostavalle kuljettajalle. Renkaan optimoidun nastajaottelun ja uuden nastatyynyn ansiosta nastoista syntyä ääni on alhaisempi. Renkaiden alhaisempi äänimaailma tuo mukavuutta matkantekoon.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

 

 

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Goodyear UltraGrip Arctic 2 SUV

Kokonaisarvosana*