EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)

Nokian Tyres Hakka Black 2

Kesärenkaat

(251 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Tyres Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen rengas reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian TYRES Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Tyres Hakka Blackin Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös renkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Tyres Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Tyres Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian TYRES Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Tyres Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Renkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Tyres Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Tyres Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian Tyres-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

EU-rengasmerkinnät: T430535

todella hyvä kesärengas
timbe023 - 23.4.2023
Olen ollut erittäin tyytyväinen, jo toinen perättäinen hakka black2 kesärengas-sarja
Hyvä rengas ajaa
W221 s-class - 10.11.2022
Hyvä ajaa kaikilla teillä, kulutuskestävyys onneton painavammalla ajoneuvolla. 15th kilometriä ja renkaassa 3-4mm pintaa jäljellä takavetoisessa ajoneuvossa takarenkaissa.
Erinomainen kesärengas
Riku - 3.11.2022
Olen ajanut kolme viikkoa Nokian Hakka Black 2 kesärenkailla. Huomattavasti parempia kuin edelliset Mechelinit. Kulkevat suoraan eivät veä sivuille asfalttiurissa.
Ihan ok
Timppatei. - 1.11.2022
Pari vuotta oli alla hakka black2 renkulat, vaihdoin samanlaisiin vaikka hintaa näillä on hieman liikaa suhteessa kulutuskestävyyteen. Silti ovat vakaat ja hiljaiset sivuteiden asfaltillakin. Sadekelillä toimivat ihan hyvin vaikka kesällä nyt toimii mikä vain..talvirenkaat sitten erikseen. Pääasia että ovat hiljaiset👍.
Nopea kuluminen
jusali22 - 12.10.2022
Nyt olen ajanut kolme kesää ja noin35000 km ja renkaat on jo loppu. Ihmettelen nopeaa kulumista.
Kesärengas
Jani - 22.9.2022
Tuntuu että auto rullaa paljon paremmin, hybridissä vaikuttaa paljon
Ei moittimista
Volvo V90 - 19.9.2022
Noin 1000 km ajettu ja hyvin pelaa toistaiseksi. Mielenkiinnolla ootellaan, mikä on käyttöikä kilometrien puoleen.
Erinomainen rengas
hyvosami - 7.9.2022
10 000 ajettu ja on erinomainen kesärengas, vakaa, hiljainen, vakuuttavan oloinen pito. Jätin viidennen tähden laittamatta vain siksi, että kulutuskestävyys on vielä testin alla.
Erittäin mukavat
exon - 6.9.2022
Kahdessa autossa nyt alla ja joista toisilla ajettu reilu vuosi ja 30tkm jonka aikana ei mitään yllättävää, toimii kuten odottaa saattaa ja todella hiljaiset
Miellyttävää matkaa kelissä kuin kelissä
HeMi61 - 12.8.2022
1800 km Norjan matkaa takana uusilla renkailla. Erittäin positiivinen palaute ja vahva suositus.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Black 2

Kokonaisarvosana*