EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 68dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 387kg (75)

Nordman Nordman SX3

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 68dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 387kg (75)

Nokian Tyres Nordman SX 3

  • Vakaa väistöissä, torjuu tehokkaasti vesiliirtoa
  • Helppo ja tasapainoinen ajotuntuma
  • Enemmän luotettavia ajokilometrejä – kestää erinomaisesti pohjoisten teiden yllätykset

TASAPAINOINEN, TARKKA JA HILJAINEN KESÄRENGAS PIENEMPIIN JA TALOUDELLISIIN AUTOIHIN

Uusi Nokian Tyres Nordman SX3 -kesärengas tarjoaa tasapainoista ja miellyttävää ajoa kesän kaikissa keleissä niin sateisilla teillä kuin kuivalla asfaltilla. Tasapainoiset käsittelyominaisuudet ja luotettavuus vaihtelevissa kesäkeleissä tekevät Nordman SX3:sta houkuttelevan vaihtoehdon. Renkaan kestävä rakenne ja karkeille teille kehitetty kumiseos lisäävät nautinnollisia ajokilometrejä uraisillakin teillä.

VÄLTÄ VESILIIRTO JA LIIKU TURVALLISESTI MÄRILLÄ TEILLÄ MUKAVUUDESTA TINKIMÄTTÄ

Nordman SX3:ssa käytössä oleva Coanda -teknologia, ohjaa ja kiihdyttää veden poistumista renkaan ja tien välistä. Keksintö torjuu tehokkaasti sateisilla teillä helposti vaaratilanteita aiheuttavaa vesiliirtoa. Sisäolkapään kuviopalojen kulmien kaareva, hyppyrimäinen muotoilu ohjaa ja kiihdyttää veden virtausta pitkittäisurista poikittaisuriin. Oivalliset vesiliirrontorjuntaominaisuudet säilyvät myös renkaan kuluessa. Renkaan keskialueen ripoja leikkaavat aggressiiviset sirppiurat säilövät tehokkaasti vettä ja ohjaavat sen pitkittäisuriin. Silent Groove Designia edustavat renkaassa pitkittäisripojen seinämässä olevat golfpallon pintakuviota muistuttavat puolipallomaiset kolot. Keksintö hillitsee ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua. Muotoilu myös vähentää ilmanvastusta ja jäähdyttää renkaan pintaa, mikä parantaa kulumiskestävyyttä.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

 

EU-rengasmerkinnät: T432314

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Nordman Nordman SX3

Kokonaisarvosana*