Auton ilmastointihuolto Oulu

Ilmastointilaitteen täyttöhuolto takaa, että auton ilmastointi pysyy kunnossa ja matka taittuu lämpiminäkin päivinä miellyttävässä lämpötilassa. Ilmastointilaitteen täyttöhuoltoon sisältyy Ilmastoinnin kylmäaine, ilmastoinnin väriaine, ilmastoinnin voiteluaine sekä renkaidesi urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saat mittausraportin sähköpostiisi.

Palvelupisteet:
Oulu - 2kpl Pudasjärvi - 1kpl

Vianor Oulu, Juurussuo (Partner)

Juurussuontie 65 B
90310 Oulu

Puh. 044 2081117

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00


Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Vianor Oulu, Vasaraperä

Pauketie 12
90410 Oulu

Puh. 010 401 3460

Aukioloajat
Ha rengaspalvelu ja autohuolto
ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

Raskas kalusto
ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00 (Ei autohuoltoa)HUOM:Raskaan kaluston 24/7 -päivystys: 010 401 247

Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen.

Tiloissamme palveleva A-katsastus avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00

Autopesukone palvelee 24/7.

Vianor Pudasjärvi

Ouluntie 73
93100 Pudasjärvi

Puh. 010 401 3910

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen.

Myös hydrauliikkapalvelut 24H!

Ilmastointihuolto Oulu 

Oulun Vianor huolehtii autosi ilmastointihuollosta nopeasti ja varmasti Vasaraperän ja Juurussuon palvelupisteillä. Lisäksi Vianor Tupos ja Muhos tarjoavat heti Oulun vieressä ammattitaitoiset ilmastointihuollon palvelut. Löydät Vianor Oulun palvelupisteiltä myös muut kattavat rengas- ja autohuollon palvelut. 

Miksi auton ilmastointi pitää huoltaa? 

Säännöllinen ilmastointihuolto pitää ilmastointilaitteet toiminnassa ja ajon mukavana. Liian kuuma ilma autossa madaltaa kuljettajan vireystilaa. Pystyt keskittymään itse ajosuoritukseen paremmin, kun lämpötila on sopiva.  

Ilmastointihuollolla säästät myös polttoaineen kulutusta, sillä huonosti toimiva ilmastointi vie moottorista tehoja ja kuluttaa normaalia enemmän polttoainetta.  

Milloin ilmastointihuolto pitää tehdä? 

Ilmastointi olisi hyvä tarkastaa vuosittain. Huolto taas on hyvä suorittaa kahden vuoden välein, mikäli valmistaja ei ohjeista toisin. Tuo autosi säännöllisesti Oulun Vianoriin ilmastointihuoltoon, niin ehkäiset isompia vikoja. 

Huomaat ilmastointihuollon tarpeen myös, kun autoon ei virtaa viileää ilmaa siitä huolimatta, että ilmastointi on päällä. Auto saattaa myös alkaa viilentymään viiveellä. Mahdolliset vuodot ilmastointijärjestelmässä näkyvät kasvaneena kylmäaineen kulutuksena. Huollata ilmastointi jos huomaat merkkejä sen vioittumisesta. Vianor Oulu auttaa tarvittaessa arvioimaan huollon tarpeen. 

 Ilmastointihuolto Oulu - tuo autosi Vianorille 

Oulun Vianor huoltaa autosi ilmastoinnin laadukkailla välineillä, tehokkaasti ja aikatauluja noudattaen. Palvelun hintaan kuuluu autoosi sopiva ilmastoinnin kylmäaine 200 gramman maksimirajaan saakka sekä ilmastoinnin väri- ja voiteluaine. Lisäksi Oulun Vianorin ammattilaiset mittaavat samalla renkaidesi urasyvyyden digitaalisesti. 

Tuo autosi ilmastointihuoltoon Oulun Vianorille ja nauti mukavasta matkanteosta sopivassa lämpötilassa. Ajan varaaminen onnistuu kätevästi verkkosivuillamme. 

Varaa aika ilmastointilaitteen täyttöhuoltoon