Tuulilasin vaihto Helsinki

Ehjä tuulilasi on tärkeä osa liikenneturvallisuutta, sillä säröt ja kiveniskemät haittaavat näkyvyyttä. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata vai vaihtaa. Kiveniskemät voidaan yleensä korjata, jos vauriokohta on pienempi kuin kahden euron kolikko ja enintään 10 cm:n päässä tuulilasin reunasta. Jos vaurio on lähempänä reunaa, lasi saattaa rikkoutua korjauksessa.

Tarjouspyyntö
Palvelupisteet:
Espoo - 2kpl

Vianor Espoo, Muurala (Partner)

Espoontie 8 B
02770 Espoo

Puh. 09 855 4499

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00

Ajanvaraukset puhelimitse, sähköpostitse tai verkossa: www.autosta.fi

Vianor Espoo, Suomenoja (Partner)

Hyljekuja 5
02270 Espoo

Puh. 029 007 4 007

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00

Ajanvaraukset puhelimitse tai sähköpostitse

Tuulilasin vaihto Helsingissä 

Tuulilasin vaihto onnistuu Helsingin ympäristössä Espoon Muuralan ja Suomenojan palvelupisteillä. Tuulilasin korjaus onnistuu Helsingin Vianor-palvelupisteillä Herttoniemessä ja Suutarilassa. 

Tuulilasin vaihdon lisäksi palvelupisteemme tarjoavat myös kattavat rengaspalvelut ja autohuollon palvelut.  

Vaurioituneen tuulilasin vaihdon yhteydessä pystyt kätevästi hyödyntämään myös muut Helsingin palvelupisteidemme palvelut, kuten öljynvaihdon tai renkaiden vaihdon. 

Miksi tuulilasi kannattaa vaihtaa? 

Vaurioitunut tuulilasi kannattaa vaihtaa aina, kun sitä ei voida korjata. Nyrkkisääntönä kahden euron kolikkoa pienemmät vauriot tuulilasissa voidaan korjata, mikäli ne eivät ole aivan tuulilasin reunassa.  

Monissa nykyaikaisissa autoissa on kuljettajaa avustavia järjestelmiä, joiden kameroita ja tunnistimia on tuulilasissa. Näiden kameroiden ja antureiden kalibrointi tuulilasin vaihdon jälkeen veloitetaan erikseen.  

Tuulilasi kannattaa vaihtaa Helsingissä Vianorilla, sillä asiantunteva henkilökuntamme vaihtaa tuulilasin auton lisävarusteet huomioiden, varmistaen näiden toiminnan myös lasin vaihdon jälkeen. Halutessasi saat Helsingin palvelupisteiltä lisähinnasta käyttöön myös huollon sijaisauton tuulilasin vaihdon ajaksi. 

Milloin tuulilasi kannattaa vaihtaa? 

Tuulilasi kannattaa vaihtaa viimeistään silloin, kun sitä ei voida korjata. Tuulilasin vaihtoa kannattaa kuitenkin harkita jo aiemmin, mikäli tuulilasisi on on naarmuuntunut ja kulunut. 

Ympärivuotinen maantieajo yhdessä likaisten pyyhkijänsulkien kanssa kuluttaa tuulilasin pintaa heikentäen näkyvyyttä. Huomaat tämän erityisesti aurinkoisella talvisäällä, kun aurinko paistaa matalalta ja heijastuu silmiisi naarmuisesta lasista. 

Tuulilasin kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota myös ennen katsastusta, sillä kuljettajan näkökentässä olevat tai reunasta reunaan kulkevat halkeamat ovat hylkäysperuste. Naarmuinen lasi taas voi johtaa korjauskehotukseen.  

Tuulilasin vaihto Helsinki – Varaa aika Vianorille 

Kirkkaalla ja ehjällä tuulilasilla huolehdit omasta ja muiden liikenteenkäyttäjien turvallisuudesta. Hyvässä kunnossa olevalla tuulilasilla vältät myös turhat moitteet katsastuksen yhteydessä. 

Pyydä tarjous tuulilasin vaihdosta helposti verkossa lähimmältä Vianorin palvelupisteeltä. Mikäli et ole varma tarvitseeko tuulilasi vaihtaa vai pystyykö sen vielä korjaamaan, osaavat lähimmän Vianor Helsinki -palvelupisteen asiantuntijat auttaa sinua tässä asiassa.