Tyytyväisyystakuun turvin uudet renkaat omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin

Tuula Kuosmanen hankki uudet talvirenkaat edellisten tultua tiensä päähän. Hän ei kuitenkaan käytössä kokenut uusia renkaita omikseen ja päätti vaihtaa ne toisiin Vianorin tyytyväisyystakuun turvin. Nyt Kuosmasella on autonsa alla Nokian Tyres Hakkapeliitta® 10 -nastarenkaat, joihin hän on enemmän kuin tyytyväinen.

 

Tuula Kuosmaselle kertyy ajokilometrejä melko paljon niin kaupunkiajossa kuin pitkillä maantiematkoilla. Kuosmaselle ykköskriteeri rengasvalinnassa on turvallisuus sekä jarrutusmatka ja erinomainen pito. Jyväskylässä asuva Kuosmanen pitää tärkeänä, että hänen autonsa renkaat toimivat luotettavasti esimerkiksi hiekkateillä.

”Ajan toisella autollamme enemmän kuin tällä, johon nyt valitsin Nokian Tyres Hakkapeliitta® 10 -nastarenkaat. Mielestäni turvallisuudesta ei pidä tinkiä, vaikka kyseessä onkin niin sanottu kakkosauto. Turvallisuus on olennaista jokaisella kilometrillä”, Kuosmanen miettii.

Kuosmanen osti autonsa uutena vuonna 2009. Hän haluaa ajaa autollaan pitkään, jolloin autoon on myös erityisen tärkeää panostaa.

”Autot ovat käytössäni pitkään, ja sen vuoksi pidän niistä myös hyvää huolta. Siksi renkaatkin ovat minulle erittäin tärkeä hankinta. Vaikka autolla on jo ikää, perusasioiden täytyy olla kunnossa.”

”Vianorilla tuli heti olo, että minut kohdataan ja tarpeitani kuunnellaan. Osaava henkilökunta sekä laadukas tuotevalikoima vakuuttivat."

- Tuula Kuosmanen

Rengasvalintaan vaikuttavat auto ja käyttötarve

Vianor oli Kuosmaselle entuudestaan tuttu autohuolloista. Ennen talvirengashankintaansa hän perehtyi vaihtoehtoihin laajasti muun muassa verkossa ja tuttaviensa kokemusten kautta. Kuosmanen asioi Vianorin Jyväskylän Laukaantien palvelupisteessä.

”Vianorilla tuli heti olo, että minut kohdataan ja tarpeitani kuunnellaan. Osaava henkilökunta sekä laadukas tuotevalikoima vakuuttivat. Pidin tärkeänä, että saan tietoa rengasvaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista, mutta lopullisen päätöksen halusin tehdä itse. Vianorilla minulle ei tuputettu ratkaisua.”

Kuosmanen oli perehtynyt rengasvaihtoehtoihin huolella. Silti vasta käytäntö ja ensikilometrit uusilla talvirenkailla osoittivat, miten ne sopivat hänen autoonsa. Parin viikon aikana Kuosmasella vahvistui ajatus, etteivät uudet renkaat olekaan hänen autolleen sekä omiin mieltymyksiin parhaat mahdolliset.

Kuosmanen ei ollut tietoinen Vianorin tyytyväisyystakuusta, mutta päätti silti palata palvelupisteelle tiedustelemaan, onko hänen vielä mahdollista vaihtaa renkaat.

”Tunnen oman autoni, ja ajotuntuma ei vain ollut oikeanlainen renkailla, jotka ensimmäisenä valitsin. Vianorilla minut otettiin jälleen todella hyvin vastaan. Testasimme, olisiko hienosäätönä ajotuntumaan vaikutusta, kun etu- ja takarenkaiden paikkaa vaihdetaan. Koska en havainnut erityistä parannusta, palasimme takaisin tarvekartoitukseen ja rengasvalintaan.”

Tyytyväisyystakuu ylitti odotukset

Kuosmanen valitsi tyytyväisyystakuun turvin autoonsa Nokian Tyres Hakkapeliitta® 10 -nastarenkaat.

”Olen äärettömän tyytyväinen rengasvalintaani. Nokian Tyres Hakkapeliitta® 10 -nastarenkaat tuovat minulle varmuutta ja turvaa. Vaikeassa lumipöperössäkin renkaat vain rullaavat eteenpäin ongelmitta. Liikkeellelähdössä olen huomannut, miten ketterästi rengas pyörähtää liikkeelle. Ohjattavuus on huomattavasti kevyempi kuin aiemmissa renkaissani. Kyllähän nämä Hakkapeliitat® ovat testivoittajat, ja nyt ymmärrän itsekin miksi.”

Kuosmanen kiittelee Vianorin väkeä hyvin sujuneesta tyytyväisyystakuun prosessista – ja siitä, että tällainen mahdollisuus ylipäänsä on olemassa.

”Minulla ei ole ollenkaan huono fiilis, että jouduin vaihtamaan renkaat. Melkeinpä päinvastoin - olen vain todella tyytyväinen, että tällainen mahdollisuus tarjotaan. Prosessi meni todella sujuvasti, Vianorin ammattilaiset vaihtoivat uudet renkaat alle ja heti pihasta ajaessa tiesin, että nyt rengasvalinta onnistui.”

Kuosmasella on keväällä edessä myös kesärenkaiden vaihto, ja hän suuntaa jälleen luottavaisin mielin Vianoriin rengasostoksille.

 
Kokeile renkaita ilman riskiä

Yksi asiakaslupauksemme on 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu kaikkiin renkaisiimme. Jos valitut renkaat eivät miellytä, ne saa vaihtaa ilman vaihto- tai asennuskuluja toisiin renkaisiin.

Haluamme helpottaa ostopäätöksen tekoa ja auttaa asiakasta olemaan valmiina joka lähtöön – alla parhaiten omia mieltymyksiä vastaavat renkaat. Rengasasiantuntijamme auttavat aina mielellään valitsemaan juuri yksilöllisiin käyttötarpeisiin parhaiten sopivat renkaat. Lue lisää tyytyväisyystakuusta ja Vianorin muista asiakaslupauksista täältä.

Aika hankkia uudet renkaat? Ota yhteyttä suoraan lähimpään Vianor palvelupisteeseen tai tutustu verkkokauppamme valikoimaan.

Laadukas autohuolto lisäturvalla
Aina läpinäkyvä hinnoittelu ja joustavat maksuehdot
Asiantuntija tavoitettavissa helposti ja nopeasti
Kokeile renkaita ilman riskiä