Vianor Espoo

Palvelemme Espoossa neljän Vianor-palvelupisteen voimin. Löydät meidät Espoossa Juvanmalmilta, Muuralasta, Olarista ja Suomenojalta.

Palvelemme lyhyen ajomatkan päässä myös seitsemällä Helsingin Vianor-palvelupisteellämme.

Pystyt hankkimaan uudet henkilöauton, katumaasturin tai pakettiauton renkaat kaikilta Espoon palvelupisteiltä. Raskaan kaluston rengaspalveluita tarjoamme Juvanmalmin Vianorilla. Moottoripyörien rengasasioissa taas pystymme auttamaan Vianor Olarissa.

Uusien renkaiden myynnin ja asennuksen lisäksi saat kaikilta Espoon Vianor-palvelupisteiltä myös kattavan valikoiman oheispalveluita, aina renkaiden kausisäilytyksestä rengashotellissa auton ohjauskulmien säätöön.

Etsitkö renkaita millaiseen ajoneuvoon?

Henkilöautot

Ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat ovat autoilun turvallisuuden, mukavuuden ja taloudellisuuden kannalta välttämättömät. Vianorista löydät henkilöautoihin sekä kesärenkaat että nastalliset ja nastattomat talvirenkaat.
Hae renkaita

Katumaasturit

Valikoimastamme löydät laadukkaat SUV-renkaat erikokoisiin katumaastureihin. Voit valita kaupunkiajoon tai paremmin maastoon ja off-road -ajoon soveltuvat renkaat.
Hae renkaita

Pakettiautot

Paketti- ja matkailuautojen renkailta vaaditaan henkilöautoon verrattuna enemmän ajoneuvon koon ja kuorman vuoksi. Vianorista saat laadukkaat renkaat kaikkiin ajo-olosuhteisiin.
Hae renkaita

Raskaskalusto

Raskaat ajoneuvot vaativat alleen järeämmät renkaat. Vianorista löydät ammattilaisille renkaat maatalouskäyttöön, maansiirtoon, raskaampaan teollisuuteen sekä kuorma-autoihin.
Hae renkaita

Moottoripyörät

Vianorista löydät sopivat renkaat moottoripyöriin, mopoihin ja enduropyöriin. Tuotevalikoimassa on huomioitu mm. kestävyys, märkäpito, ajomukavuus sekä vakaus kovassa vauhdissa ja kaarreajossa.
Hae renkaita

Millaiset renkaat löydät Espoon Vianorilta 

Espoon Vianor-palvelupisteiltä löydät laadukkaiden valmistajien rengasmallit henkilöautoihin, katumaastureihin sekä paketti- ja matkailuautoihin. Löydät meiltä niin kesärenkaat kuin kitka- ja nastarenkaat pohjoismaisiin olosuhteisiin. 

Laajasta valikoimastamme löytyvät erilaiset rengasmallit kaikenlaisiin ajotottumuksiin ja olosuhteisiin. Etsitpä sitten matalan vierintävastuksen rengasta sähköautoon tai urheilullista rengasta radalle ja sivuteille, osaavat asiantuntijamme avustaa oikean mallin valinnassa.  

Valikoimastamme löytyvät yleisimmät rengaskoot, mutta pystymme tilaamaan myös erikoisemmat rengasmallit ja rengaskoot helposti autoosi asennettuna ja tasapainotettuna. 

Lisäksi valikoimaamme kuuluvat raskaan kaluston renkaat Juvanmalmin palvelupisteellä. Moottoripyörien rengasasioissa osaamme auttaa Olarin Vianor-palvelupisteellä. 

 

Miksi ostaa renkaat Vianor Espoosta 

Ostamalla renkaat Espoon Vianor-palvelupisteellä, saat varmasti autoosi ja ajotottumuksiisi soveltuvat renkaat ammattitaitoisen henkilökuntamme tuella. 

Asennamme ja tasapainotamme ostamasi renkaat, jonka lisäksi asiantunteva henkilökuntamme tarkastaa renkaat aina ennen asennusta vaurioiden ja valmistusvirheiden varalta. Näin voit aina jatkaa matkaasi turvallisin mielin Vianorilta. 

Uusien renkaiden lisäksi Espoon palvelupisteemme palvelevat myös autohuollon tarpeissa. Näin voit hoitaa uusien renkaiden asennuksen yhteydessä myös muut autosi huoltotarpeet, aina määräaikaishuollosta katsastukseen. 

Mikäli haluat päivittää autosi ulkonäköä tai tarvitset autoosi toisen vannesarjan, löytyvät valikoimastamme laadukkaat vanteet lähes kaikkiin automalleihin.  

 

Renkaat Espoo - Osta uudet renkaat Vianorilta 

Renkaiden vaihto on ajankohtaista viimeistään kuuden vuoden käytön jälkeen tai renkaiden urasyvyyden lähestyessä lakisääteistä alarajaa. Oman ajoturvallisuutesi ja ajomukavuutesi vuoksi suosittelemme kuitenkin vaihtamaan renkaat jo hyvissä ajoin ennen tätä. 

Usein renkaiden vaihto tulee ajankohtaiseksi, kun huomaat renkaiden kulutuspinnan lähestyvän kesärenkaiden 1,6 mm tai talvirenkaiden 3,0 mm lakisääteistä rajaa. Tässä kohtaa renkaiden ominaisuudet ovat kuitenkin ehtineet heikentymään jo huomattavasti, eikä renkaiden märkäpito tai ominaisuudet liukkaalla alustalla vastaa uutta rengasta.  

Renkaita ei myöskään kannata käyttää ikuisesti, vaikka autolla ei ajettaisikaan, eivätkä renkaat ehtisi kulumaan. Renkaat on syytä päivittää uusiin viimeistään kuuden käyttövuoden jälkeen tai kymmenen vuotta renkaiden valmistusajankohdan jälkeen. Renkaiden kumiseos heikkenee ajan myötä, jolloin renkaan suorituskyky ja kestävyys heikkenevät samalla.  

Osta Renkaat Espoon Vianor-palvelupisteiltä saadaksesi asiantuntijoidemme tarkastamat, laadukkaat ja turvalliset renkaat.