Renkaat Helsinki

Löydät Helsingistä Vianor-palvelupisteet Herttoniemestä, Kalasatamasta, Kalliosta, Konalasta, Lauttasaaresta, Malmilta ja Suutarilasta. Lisäksi palvelemme Espoossa neljän ja Vantaalla kahden Vianor-palvelupisteen voimin.

Kaikki Helsingin Vianor-palvelupisteet tarjoavat kattavan valikoiman kesä- ja talvirenkaita, niin henkilöautoihin, katumaastureihin kuin paketti- ja matkailuautoihin.

Saat palvelupisteiltämme rengasalan ammattilaisten apua oikeanlaisten renkaiden valintaan ja luotettavat asennuspalvelut.

Renkaiden asennuksen lisäksi Helsingin Vianor-palvelupisteiltä pystyt varaamaan myös muut rengaspalvelut aina kausisäilytyksestä ohjauskulmien säätöön.

Etsitkö renkaita millaiseen ajoneuvoon?

Henkilöautot

Ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat ovat autoilun turvallisuuden, mukavuuden ja taloudellisuuden kannalta välttämättömät. Vianorista löydät henkilöautoihin sekä kesärenkaat että nastalliset ja nastattomat talvirenkaat.
Hae renkaita

Katumaasturit

Valikoimastamme löydät laadukkaat SUV-renkaat erikokoisiin katumaastureihin. Voit valita kaupunkiajoon tai paremmin maastoon ja off-road -ajoon soveltuvat renkaat.
Hae renkaita

Pakettiautot

Paketti- ja matkailuautojen renkailta vaaditaan henkilöautoon verrattuna enemmän ajoneuvon koon ja kuorman vuoksi. Vianorista saat laadukkaat renkaat kaikkiin ajo-olosuhteisiin.
Hae renkaita

Raskaskalusto

Raskaat ajoneuvot vaativat alleen järeämmät renkaat. Vianorista löydät ammattilaisille renkaat maatalouskäyttöön, maansiirtoon, raskaampaan teollisuuteen sekä kuorma-autoihin.
Hae renkaita

Moottoripyörät

Vianorista löydät sopivat renkaat moottoripyöriin, mopoihin ja enduropyöriin. Tuotevalikoimassa on huomioitu mm. kestävyys, märkäpito, ajomukavuus sekä vakaus kovassa vauhdissa ja kaarreajossa.
Hae renkaita

Millaiset renkaat löydät Helsingin Vianorilta 

Kaikilta Helsingin palvelupisteiltämme pystyt hankkimaan niin kesä- kuin talvirenkaat autosi mallista riippumatta. Asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa oikeankokoisten ja ominaisuuksiiltaan tarpeisiisi soveltuvien renkaiden löytämisessä. 

Palvelupisteidemme rengasvalikoimassa on edustettuna laaja valikoima laadukkaiden rengasvalmistajien rengasmalleja. Valikoimastamme löydät sopivat renkaat niin taloudelliseen ajoon kuin urheiluautoihin.  

Pystyt myös helposti tilaamaan haluamasi rengasmallin haluamassasi koossa autoosi asennettuna ja tasapainotettuna, mikäli kyseistä rengasta ei löydy palvelupisteemme varastosta.  

Moottoripyörien renkaat löydät Helsingissä Malmin ja Konalan palvelupisteiden valikoimasta.  

Raskaan kaluston rengaspalveluita tarjoamme Helsingissä Malmin palvelupisteellämme. 

 

Miksi ostaa renkaat Vianor Helsingistä 

Hankkimalla renkaat Helsingin Vianor-palvelupisteiltä, saat asiantuntevaa apua oikeiden renkaiden valintaan sekä kaikki tarvitsemasi rengaspalvelut samasta liikkeestä. Näin saat varmasti autoosi sopivat renkaat, joilla voit jatkaa ajoa turvallisesti ja mukavasti.  

Ammattitaitoinen henkilökuntamme asentaa ja tasapainottaa renkaat huolellisesti, jonka lisäksi asennettavat renkaat tarkistetaan aina etukäteen virheiden tai vaurioiden varalta.   

Helsingin Vianor-palvelupisteet tarjoavat rengaspalveluiden lisäksi myös kattavat autohuollon palvelut. Voit uusien renkaiden ostamisen yhteydessä varata autoosi myös öljynvaihdon, ilmastointihuollon tai katsastuspalvelun. 

 

Renkaat Helsinki - Osta uudet renkaat Vianorilta 

Uusien renkaiden hankinta kannattaa tehdä ajoissa, sillä kuluneet tai käyttöikänsä päähän tulleet renkaat ovat paitsi turvallisuusriski, myös madaltavat ajomukavuuttasi huomattavasti. 

Usein renkaiden vaihto tulee ajankohtaiseksi, kun renkaiden kulutuspinta alkaa lähestymään lakisääteistä alarajaa. Kesärenkailla tämä tarkoittaa 1,6 mm urasyvyyttä ja talvirenkailla 3,0 mm urasyvyyttä.  

Renkaiden suorituskyky on lakisääteisellä rajalla heikentynyt jo huomattavasti, heikentäen pitoa märällä kelillä ja ääriolosuhteissa. Uusien renkaiden hankinta kannattaa ajoturvallisuuden vuoksi tehdä jo kulutuspinnan lähestyessä 4,0 mm rajaa. 

Uusien renkaiden hankinta tulee kuitenkin ajankohtaiseksi viimeistään kuuden käyttövuoden jälkeen, vaikka renkaissa olisi vielä kulutuspintaa. Vaikka renkaat säilöttäisiin oikeaoppisesti, esimerkiksi rengashotellissa, alkaa renkaan ikä vaikuttamaan suorituskykyyn tässä kohtaa. 

Osta uudet renkaat Helsingin Vianor-palvelupisteiltä, helposti ja ammattilaisten asentamana.