“Haluamme olla se parhaiten palveleva” – Vianor lanseeraa asiakaslupaukset ensimmäisenä alan toimijana Suomessa

31.01.2022

Rengas- ja autonhuoltoketju Vianor haluaa helpottaa autoilijoiden arkea neljällä konkreettisella asiakaslupauksella, jotka tekevät autoiluun liittyvistä asioista helpompia ja vaivattomampia. Jatkossa esimerkiksi renkailla on 30 vuorokauden vaihto-oikeus ja määräaikaishuoltoon sisältyy tiepalvelu.

”Renkaissa on isojakin eroja, eikä esimerkiksi renkaan ajotuntuma ja turvallisuus näy päällepäin. Meiltä saa aina tarvittaessa apua rengasvalintaan, mutta jos renkaat eivät tästä huolimatta tunnukaan hyviltä, ne voi vaihtaa 30 vuorokauden sisällä ilman asennuskuluja,” kertoo Vianorin kuluttajakaupan johtaja Vesa Laitinen.

Vianorin 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu rengasostoihin on alalla ainutlaatuinen. Mielenrauhaa ostoksiin tuo myös lupaus huolettomasta maksusta, joka sisältää yksityisasiakkaille 12 kuukautta aidosti korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin.

”Monelle renkaat, vanteet tai huolto on iso hankinta. Pelivara maksun suhteen helpottaa näiden välttämättömien hankintojen tekemistä erilaisissa elämäntilanteissa,” Laitinen pohtii.

Hinnoittelu myös on läpinäkyvää niin, että yllättäviä lisäkuluja ei tule. Esimerkiksi renkaiden pakollinen kierrätysmaksu sisältyy Vianorilla aina valmiiksi hintaan, ja tuotteet ovat verkkokaupassa samanhintaisia kuin palvelupisteissä.

Tiepalvelu takaa, ettei matka katkea huoltovälin aikana

Vianorin autohuollon liikkumisturva tuo ennakoitavuutta tilanteeseen, jossa auto on huollon vuoksi pois käytöstä: jos sovitut huoltotyöt eivät valmistu sovitussa ajassa, asiakas saa sijaisauton veloituksetta käyttöönsä. Huoltotyöllä ja varaosilla myös on 12 kuukauden takuu ilman kilometrirajaa, kunhan auto ei ole ammattikäytössä.

”Vianorilla tehtyyn määräaikaishuoltoon sisältyy lisäksi aina tiepalvelu. Jos matkasi keskeytyy yllättäen, saat nopeasti ja ilmaiseksi apua tien päällä mihin kellonaikaan tahansa. Tiepalvelu on voimassa siihen asti, kun auton seuraava määräaikaishuolto on ajankohtainen,” Laitinen kertoo.

Turvaa verkko-ostoksiin ja parempaa palvelua

Sopivien renkaiden valinta ei välttämättä ole yksinkertaista. Vianorin palvelutakuu lupaa, että asiantuntijat ovat tavoitettavissa helposti ja nopeasti, jos jokin renkaisiin tai huoltoihin liittyvä asia askarruttaa.

”Meiltä saa henkilökohtaista palvelua niin, että jokaiselle löytyy tarpeeseen ja budjettiin sopivat tuotteet ja palvelut. Call centerimme palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi vastaamme meille tuleviin tarjouspyyntöihin ja asiakaspalautteisiin viimeistään seuraavana työpäivänä,” Laitinen lupaa.

”Myös renkaiden ostaminen siirtyy koko ajan vahvemmin verkkokauppaan. Vianorin verkkokaupasta saat lisävarmuutta ostoksiin, sillä verkkokaupan chat auttaa tarvittaessa tuotevalinnassa, ja jos verkkokaupastamme ostetut tuotteet eivät olekaan sopivat, niiden palauttaminen tai vaihtaminen on helppoa.”

Tieturvallisuuden parantaminen osana päivittäistä toimintaa

Palvelutakuu pitää sisällään myös tieturvallisuuteen liittyvistä asioista huolehtimista. Asiakkaiden renkaat mitataan aina digitaalisesti käynnin yhteydessä, ja renkaiden kunnosta saa maksuttoman raportin sähköpostiin. Myös renkaiden jälkikiristys on tehty vaivattomaksi.

”Turvallisen ajomatkan varmistamiseksi suosittelemme aina renkaanvaihdon jälkeen jälkikiristystä. Jotta se olisi mahdollisimman helppoa, Vianorista saa ilmaisen jälkikiristyksen ilman ajanvarausta,” sanoo Laitinen.

 

Vianorin asiakaslupaukset:

  • 30 vrk tyytyväisyystakuu – Kokeile renkaita ilman riskiä
  • Autohuollon liikkumisturva – Laadukas autohuolto lisäturvalla
  • Huoleton maksu – Aina läpinäkyvä hinnoittelu ja joustavat maksuehdot
  • Palvelutakuu – Asiantuntija tavoitettavissa helposti ja nopeasti

 


Uutiset

Toukokuu, 2022

Ennakkotilaukset ja uudelleenpinnoitus auttavat kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajia syksyyn valmistautumisessa

Maailmanlaajuisten rahti- ja materiaaliongelmien vuoksi renkaista saattaa tulla markkinoilla pulaa tulevana syksynä. Toimitusaikojen pidentyessä ja hintojen noustessa on hyvä valmistautua syksyyn ajoissa. Ennakkotilaus on paras tapa varmistaa kohtuullinen hintataso ja renkaiden saatavuus. Koska hinnankorotukset ovat pinnoittamispuolella olleet maltillisempia ja saatavuus on hyvällä tasolla, on uudelleenpinnoitus kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajille.


Huhtikuu, 2022

Maatalouden rengasvalinnat vaikuttavat niin ympäristöön kuin viljelyn kannattavuuteen

Maan rakenteen tiivistyminen vaikuttaa suoraan sadon määrään ja siten viljelyn tuottavuuteen. Tiivistymistä voidaan kuitenkin estää erilaisin keinoin, ja renkaat ovat tärkeä osa tätä työtä. Maatalousrenkaiden valinnalla voi siis vaikuttaa niin maaperän kuntoon kuin liiketoiminnan kannattavuuteen. Helppoutta ja ennakoitavuutta maatalouteen tuovat tänä päivänä myös digitaaliset älyrenkaat.


Maaliskuu, 2022

Routavauriot voivat vahingoittaa autoa pahasti - ohjauskulmien tarkistaminen saattaa olla aiheellista

Autoilijat kokevat nyt päivittäin, että kadut ja tiet ovat harvinaisen huonossa kunnossa. Isoja ja syviä kuoppia on runsaasti. Hyvällä tuurilla kuoppaan ajosta selviää pelkällä säikähdyksellä, mutta melko usein renkaiden ohjauskulmat saattavat vääristyä. Myös pahempia vahinkoja sattuu, jos syvään kuoppaan ajaa liian kovalla vauhdilla. Seurauksena voi olla jopa rengasrikko, ja myös jousitus tai iskunvaimentimet saattavat vahingoittua.

Lokakuu, 2021