Pika-aituri Reetta Hurske kokeili SnapSkania: ”Renkaiden tarkistaminen on tehty tosi helpoksi”

10.09.2019

Pika-aitajuoksija Reetta Hurskeen elämää rytmittävät opiskelu, kilpailut ja jokapäiväiset treenit. Kuluneena kesänä Hurske on rullannut eteenpäin Nokian Hakka Blue 2 -renkailla, jotka asennettiin hänen autoonsa keväällä Tampereen Sarankulman Vianorissa.

Hurske suuntaa syyskuun lopussa Dohaan yleisurheilun MM-kisoihin. Kisapaikka heltisi heinäkuussa, kun hän juoksi oman silloisen ennätyksensä 12,97. Sittemmin ennätys on parantunut lukemiin 12,78. Kisamatkoilla Hurske ei yleensä itse istu ratin takana, mutta vuoden mittaan omiakin ajokilometrejä kertyy urheilijan kiireisessä arjessa noin 10 000. 

Kuivilla kesäteillä kurvaillessa renkaita ei juuri tule miettineeksi. Syksyn sateisilla keleillä renkaat kuitenkin ovat auton tärkein turvavaruste, sillä hyväkuntoiset kesärenkaat ovat paras keino ehkäistä vesiliirtoa. Jotta ajaminen olisi huoletonta, renkaiden urasyvyys kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Reetta Hurske tarkisti syyskuun alussa renkaansa Nokian Renkaiden kehittämällä SnapSkan-palvelulla. 

– Urasyvyyden mittaaminen on tehty tosi helpoksi tällä palvelulla. Aiemmin en ole oikeastaan tiennyt renkaideni kuntoa, vaan isä on katsonut, voiko niillä vielä ajaa. Nyt tarvitsee vain ajaa rampin yli, Hurske toteaa.

– Liikenneturvallisuus on mielestäni tärkeää, ja pyrin edistämään turvallisuutta omalla toiminnallani liikenteessä. SnapSkan palveluna tukee tätä hyvin, hän jatkaa.

SnapSkan kertoo renkaiden urasyvyyden ja mahdollisen vaihtotarpeen 

SnapSkanin toimintaperiaate on yksinkertainen: kun autoilija rekisteröityy palveluun ja ajaa SnapSkan-yliajorampin yli, renkaiden urasyvyys mitataan automaattisesti, ja renkaiden kunnosta saa raportin suoraan omaan kännykkään. 

Ramppien lisäksi SnapSkan-palvelu on saatavilla myös suuressa osassa Vianorin palvelupisteitä, joissa mittaaminen tehdään digitaalisilla käsimittalaitteilla. 

Yliajoramppeja on parkkihalleissa pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa, ja palvelu tulee saataville kaikkiin Vianorin palvelupisteisiin syksyn aikana. Urasyvyyksien lisäksi SnapSkan-palvelu myös kertoo, milloin on aika hankkia uudet renkaat. 

Vianor haluaa varmistaa asiakkaidensa turvalliset matkat 

Uusissa kesärenkaissa on yleensä noin kahdeksan millimetrin urasyvyys. Kun renkaissa on kulutuspintaa jäljellä alle neljä millimetriä, niiden märkäpito- ja vesiliirto-ominaisuudet heikkenevät olennaisesti. 

– Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat tietoisia omien renkaidensa kunnosta ja voivat ajaa turvallisesti. Jatkossa kun asiakas käyttää rengas- tai huoltopalveluita Vianorin palvelupisteissä, hän halutessaan saa myös SnapSkan-raportin renkaistaan, sanoo Vianorin kuluttajakaupan johtaja Mikko Lehtinen

– SnapSkan tekee renkaiden urasyvyyden seuraamisesta autoilijalle vaivatonta ja nopeaa. Toivottavasti mahdollisimman moni ottaa tavaksi seurata renkaidensa kuntoa, Lehtinen jatkaa.

 

Kiinnostaako SnapSkan?

Syyskuun aikana palveluun liittyneiden kesken arvotaan Nokian Renkaiden rengassetti. Liity täältä: snapskan.fi


UutisetLokakuu, 2021