Giti Tire virallinen rengaspartneri FIA-sertifioidussa F3 Asian Championshipissä

02.05.2018

Giti Tire on valittu viralliseksi rengastoimittajaksi FIA-sertifioituun F3 Asian Championshipiin. Kilpailusarja koostuu viidestä kilpailukierroksesta, jokaisessa kolme osakilpailua, eli kaikkiaan 15 osakilpailua. Kilpailut ajetaan Aasiassa sijaitsevilla radoilla.

Giti Tire toimittaa jokaiseen kilpailuun kaikille kilpailuun osallistuville tiimeille kaksi GitiCompete GTR 1-rengassarjaa. Rengas kuuluu Giti Tiresin kattavaan kilpailurenkaiden valikoimaan. Renkaita käytetään autourheilukilpailuissa ympäri maailman.  

Kuljettajat F3 Asian Championchipissä ovat sekä ammatti- että amatööriajureita ja kaikki ajavat F3-autoilla, jotka täyttävät FIA:n Formula 3-säännöt. Kilpailusesonki alkaa Sepangin radalla Malesiassa 13. heinäkuuta ja päättyy samalla radalla 23. marraskuuta.  

Nyt tehty yhteistyösopimus on osoitus jo kuusi vuotta kestäneen yhteistyön jatkumisesta Giti Tiresin ja kilpailujärjestäjä Top Speed Ltd:n välillä. Yhteistyö alkoi Formula Master China -kilpailuiden yhteydessä vuonna 2013.  

– Giti Tire on ideaalinen yhteistyökumppani FIA-sertifioiduissa F3 Asian Champioship-kilpailuissa. Yhtiöllä on ne resurssit ja taidot joita vaadimme korkeimman mahdollisen suorituskyvyn takaamiseksi. Giti Tires mahdollisti myös osaltaan rataennätyksemme Aasiassa, sanoo Davide De Gobbi, General Manager Top Speed. 

– Moottoriurheilu on renkaille vaativa testialusta olosuhteissa joissa äärimmäinen nopeus, nopeat ohjausliikkeet ja vaihtelevat sääolosuhteet pakottavat renkaat suoriutumaan reilusti yli niiden rajojen, jotka renkaille kehitysvaiheessa asetettiin. Tämä antaa meille arvokasta tietoa ja kokemuksia, kommentoi Phang Wai Yeen, Executive Director, International R&D Centers Giti Tire.  

– Kaikki globaalit kilpailuyhteistyömme, Nürburgringin 24-tunnin ajosta Fan Cup Uk ja Australia Super Truck Nationals -kilpailuihin, auttavat tutkimus- ja kehitysosastoamme kehittämään entistä parempia renkaita tavalliseen arkikäyttöön asiakkaillemme, sanoo Stefan Fischer, Managing Director - Product Technology Giti Tire Europe.


Uutiset

Toukokuu, 2022

Ennakkotilaukset ja uudelleenpinnoitus auttavat kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajia syksyyn valmistautumisessa

Maailmanlaajuisten rahti- ja materiaaliongelmien vuoksi renkaista saattaa tulla markkinoilla pulaa tulevana syksynä. Toimitusaikojen pidentyessä ja hintojen noustessa on hyvä valmistautua syksyyn ajoissa. Ennakkotilaus on paras tapa varmistaa kohtuullinen hintataso ja renkaiden saatavuus. Koska hinnankorotukset ovat pinnoittamispuolella olleet maltillisempia ja saatavuus on hyvällä tasolla, on uudelleenpinnoitus kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajille.


Huhtikuu, 2022

Maatalouden rengasvalinnat vaikuttavat niin ympäristöön kuin viljelyn kannattavuuteen

Maan rakenteen tiivistyminen vaikuttaa suoraan sadon määrään ja siten viljelyn tuottavuuteen. Tiivistymistä voidaan kuitenkin estää erilaisin keinoin, ja renkaat ovat tärkeä osa tätä työtä. Maatalousrenkaiden valinnalla voi siis vaikuttaa niin maaperän kuntoon kuin liiketoiminnan kannattavuuteen. Helppoutta ja ennakoitavuutta maatalouteen tuovat tänä päivänä myös digitaaliset älyrenkaat.


Maaliskuu, 2022

Routavauriot voivat vahingoittaa autoa pahasti - ohjauskulmien tarkistaminen saattaa olla aiheellista

Autoilijat kokevat nyt päivittäin, että kadut ja tiet ovat harvinaisen huonossa kunnossa. Isoja ja syviä kuoppia on runsaasti. Hyvällä tuurilla kuoppaan ajosta selviää pelkällä säikähdyksellä, mutta melko usein renkaiden ohjauskulmat saattavat vääristyä. Myös pahempia vahinkoja sattuu, jos syvään kuoppaan ajaa liian kovalla vauhdilla. Seurauksena voi olla jopa rengasrikko, ja myös jousitus tai iskunvaimentimet saattavat vahingoittua.

Lokakuu, 2021