Äärimmäistä pitoa perävaunuille – Nokian Hakkapeliitta Truck T viimeistelee Nokian Renkaiden talvirengastuoteperheen

21.08.2018

Kun olosuhteet ja lainsäädäntö vaativat erityisiä talvirenkaita, Nokian Hakkapeliitta Truck -tuoteperhe tarjoaa huippuluokan talvipitoa ja kestävyyttä. Nyt talvirenkaiden lippulaiva-tuoteperhe on valmis Nokian Hakkapeliitta Truck T -renkaan myötä. Rengas on suunniteltu erityisesti talviseen perävaunukäyttöön.

Äärimmäistä pitoa perävaunuille – Nokian Hakkapeliitta Truck T viimeistelee Nokian Renkaiden talvirengas-tuoteperheen

Ankarat talviolosuhteet vaativat paljon myös perävaunun renkailta. Erityisesti sivu- ja jarrupito ovat tarpeen, kun työn alla on tukkikuorma pienellä metsäautotiellä tai raskas kuorma mutkaisella ja jäisellä vuoristotiellä. Uusi Nokian Hakkapeliitta Truck T antaa sinulle luottamusta ajaa äärimmäisissäkin olosuhteissa.

“Nokian Hakkapeliitta Truck T on suunniteltu korvaamaan klassisen Nokian NTR-827 -renkaan”, kertoo Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen. “Se on täysin uusi malli, joka sisältää kaikki Nokian Hakkapeliitta Truck -renkaat maineeseen nostaneet ominaisuudet.”

Ominaisuuksiin kuuluvat uudet polveilevat urat, jotka parantavat itsepuhdistumista ja lumipitoa. Uudenlainen trapetsinmuotoinen lamellointi varmistaa pidon kuluneenakin, ja uusi vahva olkapää pärjää tiukoissakin kaarteissa. Rengas on helppo nastoittaa merkittyihin kohtiin, kun tarvitaan äärimmäistä talvipitoa.

“On tärkeää, että renkaan pito kestää sen koko käyttöiän”, Teppo Siltanen tähdentää. “Nokian Hakkapeliitta Truck T -renkaan porrastettu pintakuvio kuluu tasaisesti ja parantaa kilometrisuoritetta.”

Kun rengas asennetaan syksyllä, se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Nokian Hakkapeliitta Truck -sarjaan kuuluvat myös vetorengas Nokian Hakkapeliitta Truck D ja E sekä eturengas Nokian Hakkapeliitta Truck F2.

“Nokian Hakkapeliitta Truck T -renkaassa on alhainen vierinvastus ja matala melutaso”, kertoo Teppo Siltanen. “Me arvostamme sekä ajomukavuutta että ympäristöä.”


Uutiset

Toukokuu, 2022

Ennakkotilaukset ja uudelleenpinnoitus auttavat kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajia syksyyn valmistautumisessa

Maailmanlaajuisten rahti- ja materiaaliongelmien vuoksi renkaista saattaa tulla markkinoilla pulaa tulevana syksynä. Toimitusaikojen pidentyessä ja hintojen noustessa on hyvä valmistautua syksyyn ajoissa. Ennakkotilaus on paras tapa varmistaa kohtuullinen hintataso ja renkaiden saatavuus. Koska hinnankorotukset ovat pinnoittamispuolella olleet maltillisempia ja saatavuus on hyvällä tasolla, on uudelleenpinnoitus kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajille.


Huhtikuu, 2022

Maatalouden rengasvalinnat vaikuttavat niin ympäristöön kuin viljelyn kannattavuuteen

Maan rakenteen tiivistyminen vaikuttaa suoraan sadon määrään ja siten viljelyn tuottavuuteen. Tiivistymistä voidaan kuitenkin estää erilaisin keinoin, ja renkaat ovat tärkeä osa tätä työtä. Maatalousrenkaiden valinnalla voi siis vaikuttaa niin maaperän kuntoon kuin liiketoiminnan kannattavuuteen. Helppoutta ja ennakoitavuutta maatalouteen tuovat tänä päivänä myös digitaaliset älyrenkaat.


Maaliskuu, 2022

Routavauriot voivat vahingoittaa autoa pahasti - ohjauskulmien tarkistaminen saattaa olla aiheellista

Autoilijat kokevat nyt päivittäin, että kadut ja tiet ovat harvinaisen huonossa kunnossa. Isoja ja syviä kuoppia on runsaasti. Hyvällä tuurilla kuoppaan ajosta selviää pelkällä säikähdyksellä, mutta melko usein renkaiden ohjauskulmat saattavat vääristyä. Myös pahempia vahinkoja sattuu, jos syvään kuoppaan ajaa liian kovalla vauhdilla. Seurauksena voi olla jopa rengasrikko, ja myös jousitus tai iskunvaimentimet saattavat vahingoittua.

Lokakuu, 2021