Hallittua pitoa, mukavampaa menoa: Nokian Hakkapeliitta R3 ja Nokian Hakkapeliitta R3 SUV – mielenrauhaa pohjoisen talveen

19.01.2018

Uusi nastaton Nokian Hakkapeliitta R3 -talvirengas tuo kaivattua mielenrauhaa, kun lumimyräkkä tai märän tienpinnan jääradaksi muuttava pikkupakkanen yllättää. Entisestään parantunut jääpito ja vakaampi ajotuntuma perustuvat Nokian Renkaiden kehittämään uuteen Arctic Sense Grip -konseptiin, joka tekee etenemisestä nautinnollisen hallittua, täsmällistä ja hiljaista, olipa vastassa talvisen liukas keli tai sula tie.

Nokian Hakkapeliitta R3

Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan uuden sukupolven pohjoismainen nastaton talvirengas on ensiluokkaista turvallisuutta, ainutlaatuista ajomukavuutta ja vihreämpää autoilua arvostavan ykkösvalinta. Tämän talviteiden kameleontin erilaiset lamellit sopeutuvat joustavasti kaikkiin kelivaihteluihin ja tarjoavat hellittämätöntä pitoa. Äärimmäisen pieni vierintävastus merkitsee tuntuvaa polttoainesäästöä tai sähköautoissa toimintasäteen kasvua.

Suorituskykyisiin katumaastureihin suunnattu Nokian Hakkapeliitta R3 SUV huokuu tehokasta voimaa. Renkaan pettämätön talvipito ja helppo käsiteltävyys tekevät matkanteosta nautinnollisen seikkailun sekä kaupungin talvisessa katuvilinässä että maaseudun kumpuilevilla sorapätkillä. Rullaus on luonnollisen sujuvaa, ja kosketus tiehen säilyy loogisena ja vakaana niin kiihdytyksessä jäisellä ajouralla kuin vauhdikkaassa kaarreajossa märällä tiellä. Jämäkkä rakenne ja Aramid-vahvennetut sivupinnat tuovat kaivattua kestävyyttä torjumalla matkantekoa kampittavat iskut ja viillot.

Nokian Hakkapeliitta R3 tuo verratonta ajamisen helppoutta pohjoisen teille. Sen laaja 68 tuotteen kokovalikoima aina 14-tuumaisesta renkaasta 21-tuumaiseen saakka soveltuu erinomaisesti nykyaikaisiin automalleihin, hybrideihin ja täyssähköautoihin. Valikoima kattaa muun muassa Tesla Model S:n, Tesla Model 3:n, BMWi3:n ja VW e-Golf:n. Uutuuden nopeusluokka on R (170 km/h). Vauhdikkaampaan menoon räätälöidyt 45-sarjaiset ja matalammat profiilisuhteet ovat T-nopeusluokkaa (190 km/h).

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV:n 63 tuotteen kokovalikoima kattaa tuumakoot 16-21. Useimmat koot ovat XL-merkittyjä, eli niiden kantavuus on korkein mahdollinen. Hybridi- ja sähköautoista uusi Hakkapeliitta R3 SUV soveltuu oivallisesti mm. Volvo XC90:een, BMW X5:een, MB GLC 350e:hen ja Tesla Model X:ään. Moderni valikoima on täydellisenä kuluttajien saatavissa syksyn 2018 talvirengassesongissa. Vaativien talvikelien Hakkapeliitta-talvirengasperheen tärkeimmät markkina-alueet ovat Pohjoismaat, Venäjä, Pohjois-Amerikka, Japani ja Kiina.

Enemmän mukavuutta ja mielenrauhaa

Talvisäiden äkilliset muutokset ovat tuttuja ympäri maailman. Ei olekaan ihme, että Nokian Renkaiden kuluttajatutkimusten mukaan autoilijat kaipaavat ajomukavuuden lisäksi nastattomalta talvirenkaalta erityisesti luotettavaa pitoa ja käsittelytuntumaa niin jäällä, lumella kuin märällä tiellä. Pohjoismainen erityispiirre on toive kiitettävästä jääpidosta.

- Uusi Hakkapeliitta R3 maksimoi talviautoilijan mielenrauhan vaihtelevissa talvikeleissä. Voimme todellakin puhua talviautoilun turvallisuuden ja nautinnon tasapainosta. Meno on sujuvaa ja hiljaista. Tarkka ja tunnokas ohjautuvuus sekä talviturvallisuuden kannalta elintärkeä sivuttaispito säilyvät niin kaistanvaihdoissa kuin tiukoissa kurveissa, Nokian Renkaiden kehityspäällikkö
Marko Rantonen sanoo.

Arctic Sense Grip – oivallista talvipitoa, nautinnollinen ajotuntuma

Talviautoilijan mielenrauhan ytimessä on uusi Arctic Sense Grip -konsepti, joka mahdollistaa ensiluokkaisen talvipidon sekä tarkemman ja mukavamman ajotuntuman. Symmetrisen pintamallin eri osien tietokoneoptimoidut lamellit eli uritukset ja leikkaukset toimivat optimaalisesti vaihtelevissa keleissä niin jäällä, lumella kuin myös kuivalla tiellä.
      
Yhä vaihtelevammat talvet vaikuttavat siihen, että suuri osa talviautoilusta tehdään paljaalla asvalttitiellä. Yhtenäisen keskirivan
hakamaiset lamellit (Center Block Siping) jäykistävät renkaan kasvavaa puuta muistuttavan keskialueen. Tiukasti yhteen sidotut kuviopalat mahdollistavat kiitettävän ajovakauden ja turvallisuuden vauhdikkaassa ajossa kuivalla tiellä.

Renkaan olkapäiden kuviopalojen keskellä olevat
kampalamellit jämäköittävät kuviopaloja, mikä tuntuu erinomaisena ohjautuvuutena.

Pumppulamellit parantavat pitoa sohjossa ja märällä tiellä

Hakkapeliittamaista tasapainoista ajokäytöstä tuetaan suurella joukolla uusia keksintöjä tai jatkojalostamalla jo koeteltuja toimivia ratkaisuja. Keskialueelta löytyvät tutut ja tehokkaat patentoidut
pumppulamellit, joiden määrää on lisätty entisestään.

Pumppulamellit poistavat, oikeastaan pumppaavat, vettä tienpinnasta ja varmistavat pitävän kosketuksen alustaan sohjossa ja märissä olosuhteissa. Renkaan reunoille muotoiltiin myös kattava ja tiheä lamelliverkko. Terävät zig zag -särmät aukeavat ja sulkeutuvat jarrutus- ja kiihdytystilanteissa parantaen märkäpitoa.

Cryo Crystal 3 -kiteet maksimoivat jääpidon

Maailman parhaiden talvirenkaiden kehittäminen vaatii pintakuvion, rengasrakenteen ja kumisekoitusten täydellistä vuorovaikutusta. Kokonaisuuteen kuuluu myös lähes 4 vuoden kehitystyö ja yli 100 000 testikilometriä aidoissa käyttöympäristöissä. Vaativassa kehitystyössä hyödynnettiin tietokonemallinnusta ja suurnopeuskameraa kattavien laboratorio- ja indoor-testien lisäksi. Nokian Hakkapeliitta R3:n talvisten ääriolojen hallinta jalostettiin huippuunsa napapiirin pohjoispuolella, Nokian Renkaiden
”White Hell” testikeskuksessa Ivalossa.

Pohjoisen talven armoton pitohaaste voitetaan optimaalista sivuttais- ja pitkittäispitoa tehostavan uuden sukupolven kumiseoksen
Cryo Crystal 3 -kiteiden avulla. Mikroskooppisen pienet kiteet toimivat ikään kuin sisäänrakennettuina nastoina tuoden terävää ja kovaa pitosärmää kumin joukkoon. Kun rengas kuluu, kumiseokseen tasaisesti jaotellut uusiutuvat, biopohjaista materiaalia olevat kiteet tulevat esiin tuomaan kaivattua pitoreserviä.

Kulutuspinnan cap & base -rakenteen pehmeämpi pintakerros vankistaa pito-ominaisuuksia, vahva pohjakerros tuo lisävakautta. Uudella talvikumisekoituksella saadaan Hakkapeliitta-tulokkaisiin poikkeuksellisen hyvää jää- lumi- ja märkäpitoa sekä erinomaista kulumiskestoa vaihtelevissa lämpötiloissa.

Kuviopalojen väleistä ja olkapääalueilta löytyvät monikulmaiset
lumikynnet (Snow Claws) luovat tasapainoisen lumi- ja jääpidon varsinkin jarrutus- ja kiihdytystilanteissa.

Tehokasta polttoaineensäästöä

Pohjoismaiset nastattomat talvirenkaat saavuttavat yleisesti eri rengastyyppien vierintävastusvertailussa alhaisimmat lukemat. Kevyesti rullaavan pintamallin ja huipputeknologiaa edustavan kulutuspintasekoituksen ansiosta Nokian Hakkapeliitta R3 vierii vaivattomasti eli sen vierintävastus on hyvin pieni, kesärenkaitakin matalampi. Uutuusrenkaan vierintävastus on jopa 5% alhaisempi kuin tehorullaaja Nokian Hakkapeliitta R2:n, joka oli autolehtien vertailutestien polttoainepihein talvirengas.

Kevyempi rullaus säästää polttoainetta ja tuo enemmän toimintasädettä sähköautoihin. Muihin premium-talvirenkaisiin verrattuna Nokian Hakkapeliitta R3 –renkailla varustettu auto kuluttaa arviolta 2 % vähemmän polttoainetta. Neljässä vuodessa, joka on renkaan arvioitu käyttöikä, autoilija voi säästää menovettä keskimäärin noin 35 litraa, jolloin hiilidioksidipäästötkin pienenevät keskivertokuljettajan painon verran (noin 80 kg).

Pienemmän vierintävastuksen renkailla on myös yhteiskunnallisesti positiivinen vaikutus. Jos Suomessa ajettaisiin pelkästään Nokian Hakkapeliitta R3 -talvirenkailla tuotteen koko elinkaaren ajan, pienenisi polttoaineenkulutus 97 miljoonalla litralla ja hiilidioksidipäästöjä syntyisi noin 220 000 tonnia vähemmän. Yhteiskunnan näkökulmasta hyöty tästä hiilidioksidipäästöjen vähenemisestä olisi arviolta 8,7 miljoonaa euroa.*

Uusi Nokian Hakkapeliitta R3 SUV – mukavaa ja vakaata menoa


Urheilullista tyylikkyyttä henkivän Nokian Hakkapeliitta R3 SUV:n moderni ja aggressiivinen pintakuvio edistää täydellisesti suorituskykyisen renkaan luotettavaa ajokäytöstä. Katumaastureiden ajonhallintajärjestelmiä aktiivisesti tukeva uutuus hallitsee suuret pyöräkuormansa tarkasti ja joustavasti. Suorat ja tehokkaasti porrastetut olkapääalueet kasvattavat pitosärmiä ja mahdollistavat luotettavan sivuttaispidon varsinkin kaarreajossa.

Henkilöautoihin suunniteltua pintamallia leveämpi keskiripa ja massiivisemmat kuviopalat tuovat tarpeellista lisävakautta raskaampiinkin menopeleihin. Arctic Sense Grip -konsepti ja sivulle laajenevat voimakkaasti lamelloidut kuviopalat varmistavat autonsa tehosta nauttivalle katumaasturikuljettajalle tasapainoiset pito- ja käsittelyominaisuudet myös ääritilanteissa. Meno on mukavaa ja yllätyksetöntä syksyn ensiliukkaista lähtien.

Monipuoliseen SUV-käyttöön täsmätty Hakkapeliitta R3 SUV:n jämäkämpi erikoiskumisekoitus kestää heikkokuntoistenkin teiden rasitukset sekä takaa turvallisen pidon ja vakaan ajotuntuman.
Vaihtelevien tieolosuhteiden vaatima kestokyky optimoidaan lisäksi vahvalla kaksinkertaisella runkorakenteella.

Aramid-sivupinnat maksimoivat kestävyyden


Katumaasturikäytössä mahdolliset renkaan vaurioitumiseen johtavat iskut kohdistuvat useimmiten renkaan sivupintaan. Kaikissa Nokian Hakkapeliitta R3 SUV -renkaissa on
Aramid-vahvistetut sivupinnat, kuten muissakin Nokian Renkaiden katumaasturikäyttöön räätälöidyissä SUV-erikoistuotteissa. Tällä uniikilla ratkaisulla saadaan SUV-renkaille parempi kesto iskuja ja pistoja vastaan. Kulutusta ja viiltoja poikkeuksellisen hyvin kestävä sivupintasekoitus sisältää äärimmäisen vahvaa luotiliiveistäkin tuttua aramid-katkokuitua.

Patentoitua turvallisuutta

Kulutuspinnasta löytyy tuttuun tapaan Nokian Renkaiden patentoima
uransyvyysmittari (DSI – Driving Safety Indicator). Lumikidetunnus eli talvikulumisvaroitin (WSI) säilyy näkyvissä neljän millimetrin uransyvyyteen asti. Lumikiteen kuluttua pois suosittelemme uusien talvirenkaiden hankintaa riittävän turvallisuuden varmistamiseksi.

Turvallisuutta parantaa infoalueelta löytyvä paikka- ja painemuisti. Infoalueelle voidaan merkitä vaihdon yhteydessä oikeat paineet ja käyttöpaikka. Käyttömukavuutta ja turvallisuutta edistää lisäosio, johon voi merkitä pulttien kiristysmomentin.

Nokian Hakkapeliitta R3 – Pohjoista mukavuutta

  • Erinomainen pito ja hallittu ajotuntuma jäällä ja lumella
  • Enemmän ajomukavuutta kaikissa talvikeleissä
  • Säästää polttoainekuluissa

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV – Pohjoista mukavuutta ja vakautta

  • Ensiluokkainen pito ja vakaa ajokäytös jäällä ja lumella
  • Miellyttävä ajotuntuma
  • Äärimmäistä kestävyyttä tuovat Aramid-vahvistetut sivupinnat

Ensiluokkaista talvipitoa, mukavampi ajotuntuma - Arctic Sense Grip -konsepti. Erilaiset lamellit sopeutuvat joustavasti kaikkiin kelivaihteluihin tarjoamalla hellittämätöntä pitoa ja nautinnollisen hallittua ja hiljaista etenemistä. Kumisekoitukseen lisätyt monisärmäistä kristallia muistuttavat timantinkovat Cryo Crystal 3 -pitokiteet tarrautuvat ajoalustaan erityisesti jääpitoa kasvattaen.

Oivallista jää- ja lumipitoa - Lumikynnet.
Kuviopalojen väleihin ja olkapääalueille löytyvät monikulmaiset lumikynnet luovat tasapainoisen lumi- ja jääpidon varsinkin jarrutus- ja kiihdytystilanteissa.

Tasapainoista käsiteltävyyttä, enemmän ajomukavuutta - Aggressiivinen pintamalli.
Aggressiivista pintamallia kattaa aikaisempaa tiheä lamelliverkosto ja V-mallin leikkaukset keskirivan molemmilla puolilla. Lisäsärmät varmistavat kiitettävän sivuttais- ja pitkittäispidon. Voimakkaasti lamelloitu pintakuvio yhdessä mataliin lämpötiloihin kehitetyn joustavan kumiseoksen kanssa vaimentaa heikkokuntoisten teiden urien ja kuoppien heilahdukset ja tärähdykset.

Vakaata rullausta - Cap & Base –rakenne. Kulutuspinnan cap & base -rakenteen pehmeämpi pintakerros vankistaa pito-ominaisuuksia, vahva pohjakerros tuo lisävakautta.

Parempi jää- ja lumipito - Lamellinherättäjät. Tehokkaiksi havaitut lamellinherättäjät ovat mukana sekä olkapääalueella että keskipinnalla. Lamellinherättäjät takaavat ajoturvallisuuden nopeasti vaihtelevissa keliolosuhteissa, kun leveämpi lamelli aukaisee kapeamman toimintaan tuoden ääritilanteisiin lisäpitoa.

Ainutlaatuista kestävyyttä - Aramid Sidewall -teknologia. Kestävyyttä ja suojaa vaativiin ajotilanteisiin tuo aramid-kuitu, joka vahvistaa renkaan sivupintaa. Kuidun ansiosta rengas kestää entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja viiltoja.
 

*Laskelmissa on verrattu Nokian Hakkapeliitta R3:n vierintävastusta autolehdissä esillä olleiden premium-talvirenkaiden vierintävastusarvoihin ja siitä seuraavaa eroa hiilidioksidipäästöissä. Laskelmat pohjautuvat seuraaviin keskeisiin arvioihin: 2,6 miljoonaa henkilöautoa, joiden vuotuinen ajomäärä on noin 14 400 km ja keskimääräinen kulutus 6.7 l/100 km. Talvirenkaiden osuudeksi ajosuoritteesta on arvioitu 45 %. Hiilidioksidipäästöjen vähentämisen arvoksi yhteiskunnalle on oletettu 40 euroa tonnilta, mikä on linjassa Liikenneviraston käyttämien arvioiden kanssa. Lähde: KPMG:n True Value -metodologiaan perustuva arviointi.


Uutiset

Tammikuu, 2021

Ilmastointilaitteen käyttö kannattaa myös talvisin – Estä laitteen turhat viat ja vähennä ikkunoiden huurtumista

 


Joulukuu, 2020

Näin hidastat talvirenkaiden kulumista – samankin auton eri renkaiden välillä voi olla valtava ero

Näin pidät autosi akun kunnossa kylmällä – lue vinkit akun toimintakyvyn säilyttämiseen

 


Marraskuu, 2020

Yksillä renkailla ei pärjää Suomessa ympäri vuoden – Näin valitset turvalliset talvirenkaat

 


Lokakuu, 2020

Suomalaiset arvostavat talvirenkaissa eniten turvallisuutta – lue vinkit sähköauton rengasvalintaan

Ennakoiva talvirenkaiden vaihtaminen lisää turvallisuutta

 


Syyskuu, 2020

Meillä voi asioida turvallisesti

Ohjauskulmien tarkastaminen ennen talvirenkaiden vaihtoa säästää renkaita ja lisää liikenneturvallisuutta

Seitsemän vinkkiä turvalliseen ajoon sateisilla syysteillä: näin toimit välttääksesi vesiliirron

 


Elokuu, 2020

64 % suomalaisista ajoi tänä kesänä hyväkuntoisilla renkailla – Renkaiden turvallisuus punnitaan syksyn sadekeleillä

Vianor muuttaa rengas- ja autohuoltoalaa digitalisaatiolla – kuluttajille vaivattomuutta, yritysasiakkaille liiketoiminnan tehostumista

 


Toukokuu, 2020

Tieturvallisuusviikko Vianoreissa 11.-16. toukokuuta: ilmainen rengastarkastus kaikille autoille

Suomalaiset arvostavat kesärenkaissa eniten turvallisuutta – siitä huolimatta 125 000 autossa on kesällä talvirenkaat

 


Huhtikuu, 2020

Uudenlainen autohuollon palvelu tekee huollattamisesta vaivatonta – ”Myös perinteisten alojen täytyy muuttua asiakaslähtöisemmiksi”

Laaturenkailla turvallisuutta kesäteille – pienempi polttoaineenkulutus tuo myös säästöä

Oikeanlainen säilytys pidentää renkaiden käyttöikää – viisi vinkkiä renkaiden säilytykseen

 


Maaliskuu, 2020

Vianor is actively monitoring the corona situation

Vianor kiinnittää erityishuomiota riskiryhmien turvallisuuteen: ”Renkaanvaihto onnistuu kokonaan ilman kontaktia”

Miksi kesärenkaiden täytyy olla hyvässä kunnossa? – Lue kuusi vinkkiä kesärenkaiden turvallisuuden varmistamiseen

Talven kriittisimmät kilometrit ajetaan jäällä – siksi välikelin renkaat eivät toimi Suomessa

Autonrenkaat eivät ole vain pala kumia – Tulevaisuudessa renkaat viestivät keskenään ja voivat jopa varoittaa kuljettajaa jäästä

 


Helmikuu, 2020

Askel kohti vihreämpää rengasalaa: Vianor tarjoaa ensimmäisenä alan toimijana valtaosin biomateriaalista valmistettuja rengaspusseja asiakkailleen

Poissaoloon johtaneet työtapaturmat vähenivät viime vuonna 69 prosenttia Vianor Oy:ssä – ”Haluamme parantaa rengasalan turvallisuutta yhteistyössä muiden kanssa”

 


Tammikuu, 2020

Suurin osa suomalaisista ajaa tänä talvena hyväkuntoisilla renkailla

 


Joulukuu, 2019

Tee joulun automatkat hyvillä mielin – Näillä vinkeillä pukkikin pääsee turvallisesti perille

EU:n rengasmerkintä uudistuu: Jääpitomerkintä helpottaa kuluttajien talvirengasvalintaa ja parantaa liikenneturvallisuutta

 


Lokakuu, 2019

Sähköautoihin liittyy yleinen harhaluulo – todellisuudessa renkaat kestävät pitkään

Katumaasturi vaatii talvirenkailta enemmän kuin henkilöauto

Syyshämärä lisää riistakolaririskiä - Hyvät renkaat voivat pelastaa törmäykseltä

Nastat vai kitkat? – 5 väitettä talvirenkaiden valinnasta

Nokian Hakkapeliitta LT3 ja Nokian Hakkapeliitta R3: Uuden sukupolven talvirenkaat tarjoavat turvaa kaikilla keleillä

 


Syyskuu, 2019

Vesiliirtoriski kasvaa syksyn sateisilla teillä – renkaan urasyvyys ja kuljettajan ajotapa merkitsevät renkaan märkäpitoluokkaa enemmän

Pika-aituri Reetta Hurske kokeili SnapSkania: ”Renkaiden tarkistaminen on tehty tosi helpoksi”

 


Heinäkuu, 2019

Kesän roadtrip tiedossa? – Hyvät renkaat tuovat turvaa ja pienentävät matkalaskua

 


Kesäkuu, 2019

Kesälomareissulle autolla: ”Paras reitti ei aina kulje moottoritietä pitkin”

Oikeilla rengasvalinnoilla voit vähentää kasvihuonekaasupäästöjä – Nokian Renkaat panostaa vihreämpiin renkaisiin

 


Toukokuu, 2019

Talvirenkaiden kesäkäyttö on lisääntymässä – näistä syistä se ei kannata

 


Huhtikuu, 2019

3 syytä tarkistaa ilmanpaineet renkaanvaihdon yhteydessä

 


Maaliskuu, 2019

Uudet renkaat netistä vai myymälästä? Lue vinkit onnistuneisiin ostoksiin

Kesärengaskausi lähestyy – Tiukassa tilanteessa laaturengas on korvaamaton

 


Tammikuu, 2019

Mielenrauhaa talviurakointiin: Nokian Hakkapeliitta LT3 – uusi premium-talvirengas kevytkuorma-autoihin

Ääriolojen mestarit Grönlannissa - Nokian Hakkapeliitoilla jäätikön yli

 


Joulukuu, 2018

Aja turvallisesti joululiikenteessä – Valmistaudu matkaan ammattilaisen vinkeillä

Äly on osa renkaan tulevaisuutta – Autoilija toivoo keliin reagoivaa rengasta

Jännittääkö talviautoilu? – Ajovinkit kokemattomille kuljettajille

 


Lokakuu, 2018

Rengasvertailut: Nokian Hakkapeliitat tasapainoisia kelissä kuin kelissä

Urasyvyyden tarkistaminen ei riitä – ammattilaisten neuvoilla autoon turvalliset renkaat

Nokian Armor Gard 2 -kaivinkonerengas saa uuden kokovaihtoehdon

Pidennä renkaiden käyttöikää: säilytä viileässä, kuivassa ja pimeässä paikassa

 


Syyskuu, 2018

Nokian Hakkapeliitta R3 ja Nokian Hakkapeliitta R3 SUV: Uudet Nokian Hakkapeliitat tuovat nastatonta pitoa ja ajomukavuutta talviteille

Nokian Renkaiden SnapSkan-palvelun tulokset kertovat karun totuuden: Jopa 13 prosenttia autoilijoista uhmaa syksyn sateita vaarallisilla kesärenkailla

Nokian Renkaat jälleen Dow Jonesin kestävän kehityksen DJSI World -indeksiin – nousi myös DJSI Europe -indeksiin

Vesi tiellä viestii vaarasta: Vältä vesiliirto – toimi näin ratissa ja ennen autoon astumista

Korotettu kantavuusindeksi Gitin volyymikuljetuksiin tarkoitetuissa renkaissa

Menikö hermot? Kiivas ajotapa polttaa kumia ja bensaa

 


Elokuu, 2018

Nokian Renkaat esittelee uuden rengasperheen tie- ja maastokäyttöön

Äärimmäistä pitoa perävaunuille – Nokian Hakkapeliitta Truck T viimeistelee Nokian Renkaiden talvirengastuoteperheen

 


Heinäkuu, 2018

Sähköautoilija, näin saat renkaistasi enemmän irti

 


Kesäkuu, 2018

”Varo moottorikelkkaa mökkitiellä!” – Vältä kesäloman yllättävät liikennevahingot

Unohda ura – vinkit mukavampaan kesäautoiluun

 


Toukokuu, 2018

Nokian Renkaat aloittaa teknologiakeskuksen rakentamisen Espanjassa

Renkaiden kunnon tarkistaminen automatisoituu ja helpottuu sadoille tuhansille suomalaisille: Nokian Renkaiden SnapSkan-palvelu laajenee Suomessa

Giti Tire virallinen rengaspartneri FIA-sertifioidussa F3 Asian Championshipissä

 


Huhtikuu, 2018

”Vaimon autoon halvat renkaat ja nyppimällä nastat pois talvirenkaasta” – Mistä kannattaa säästää kesärengaskaupoilla ja mistä ei

Enemmän turvallisuutta ja mielenrauhaa – Renkaiden kuntoa tarkkailemalla maksimoit renkaiden käyttöiän

Laaturenkailla turvallisuutta ja ajomukavuutta: Parhaat vinkit kesän rengasvalintaan

Oletko valmis kesärengaskauteen? – Kokosimme muistilistan renkaanvaihtajan avuksi

 


Maaliskuu, 2018

Täysin uudistunut Nokian Hakka -kesärengasvalikoima on modernimpi ja kattavampi kuin koskaan

Nokian Armor Gard 2 -rengas vastaa urbaanien kaivuutyöympäristöjen haasteisiin

Giti Tire toimittaa ensiasennusrenkaat Seat Aronaan

Nokian Renkaat 120 vuotta – Talvirenkaiden kehittäjästä maailmanluokan liiketoiminnaksi

Uusi Nokian Hakka Black 2 palkintopallilla Tekniikan Maailman kesärengasvertailussa

Nokian Renkaiden uudistunut brändi tukee yhtiön kasvustrategiaa

Pitoa, kiitos! Näitä kahta asiaa suomalaiset arvostavat talvirenkaissaan

 


Helmikuu, 2018

Giti Tire toimittaa ensiasennusrenkaat uuteen VW Poloon Euroopassa

Nokian Renkaat valittu jälleen vastuullisimpien yritysten joukkoon

 


Tammikuu, 2018

Hallittua pitoa, mukavampaa menoa: Nokian Hakkapeliitta R3 ja Nokian Hakkapeliitta R3 SUV – mielenrauhaa pohjoisen talveen

Lisää kestävyyttä: Nokian Renkaat laajentaa Aramid-teknologian käyttöä myös paketti- ja matkailuautojen renkaisiin

Nokian Renkaat tuo markkinoille talvirengasvalikoimansa uudet huipputuotteet

 


Joulukuu, 2017

Nokian Raskaat Renkaat nostaa tuotantokapasiteettiaan 50 prosenttia, investoi 70 miljoonaa euroa Nokialle

Nokian Renkaat syventää yhteistyötä autonvalmistajien kanssa Keski-Euroopassa

 


Marraskuu, 2017

Traktoreita hyödyntävä maatalous ja urakointi nopean muutoksen edessä: Nokian Concept Tyre -konseptirengas vie uudelle aikakaudelle

Nokian Raskaat Renkaat Agritechnica 2017 -messuilla: Kestävyyttä, johon voit luottaa – korkea laatu kohtaa tulevaisuuden innovaatiot

Giti Tire teki OE-sopimuksen Renault Groupin kanssa

 


Lokakuu, 2017

Vianor ja Kal Tiren Mining Tire Group yhdistävät vahvuutensa

Nokian Renkaat yhteistyökumppaniksi Suomen ensimmäiseen IRONMAN-triathlontapahtumaan

Laaturengas kannattaa valita turvallisuussyistä myös kakkosautoon

 


Helmikuu, 2017

Vianor ja Bridgestone solmivat jakelusopimuksen yksinoikeudella kolmeen Pohjoismaahan
Kaksi rengasalan huippuosaajaa, rengas- ja autonhuoltoketju Vianor sekä maailman suurin rengas- ja kumiyhtiö Bridgestone, solmivat yhteistyösopimuksen.