Giti Tire toimittaa ensiasennusrenkaat uuteen VW Poloon Euroopassa

19.02.2018

  • GitiSynergyE1  (OE) ensiasennusrengas kuudennen sukupolven Volkswagen Polossa
  • Erinomainen ajettavuus ja alhaisempi polttoaineen kulutus

 

Giti Tire on allekirjoittanut toisen OE-sopimuksen Volkswagen Groupin kanssa Euroopassa. Syksyllä 2017 allekirjoitettiin ensimmäinen sopimus, jonka mukaan Giti Tires toimittaa ensiasennusrenkaat VW:n Martorellin tehtaalla valmistettaviin Seat Ibiza -autoihin. Nyt allekirjoitettu uusi sopimus koskee OE-renkaiden toimittamista uuteen Pamplonan tehtaalla rakennettavaan VW Poloon, johon ensiasennetaan kokoluokan 185/70 R14 88H GitiSynergyE1 -renkaat.

 

Kehitetty Saksassa, testattu Euroopassa

GitiSynergyE1  on nimensä arvoinen. Renkaan suorituskykyinen ja ympäristöystävällinen kulutuspintakumisekoitus yhdessä innovatiivisen pintakuviomuotoilun kanssa takaa erinomaisen ajo- ja jarrutusominaisuudet sekä märällä että kuivalla alustalla. Renkaan alhainen vierintävastus vähentää hiilidioksidipäästöjä. Näiden vahvuuksien yhdistelmä takaa, että GitiSynergyE1 täyttää Volkswagenin asettamat suuret vaatimukset.

 

Volkswagenin teknikot hyväksyvät renkaan ensiasennusrenkaaksi vasta mittavien testien jälkeen. Kehitystyön aikana testattiin useita prototyyppirenkaita Volkswagenin ensiasennusrenkaita koskevien määrittelyjen mukaisesti, kunnes valmis GitiSynergyE1 saatiin jalostettua. Vaativan testausvaiheen aikana saivat prototyyppirenkaat näyttää suorituskykynsä testiradoilla Espanjassa (Idiada), Englannissa (Mira) ja Saksassa (Papenburg).

 

Giti Tire toimittaa nyt ensirakennusrenkaita Volkswagen Groupille globaalisti, Eurooppa, Brasilia, USA ja Kiina mukaan lukien. 15- ja 16-tuuman renkaat jotka VW hiljattain hyväksyi ensiasennusrenkaiksi Poloon Brasilian markkinoilla on myös kehitetty Giti Tiresin Hannoverin tutkimus- ja tuotekehityskeskuksessa. Giti Tiresin menestystarina jatkuu, kun ensiasennusrenkaat toimitetaan nyt myös Seat Ibizaan ja VW Poloon Euroopassa.


UutisetLokakuu, 2021