Giti Tire toimittaa ensiasennusrenkaat uuteen VW Poloon Euroopassa

19.02.2018

  • GitiSynergyE1  (OE) ensiasennusrengas kuudennen sukupolven Volkswagen Polossa
  • Erinomainen ajettavuus ja alhaisempi polttoaineen kulutus

 

Giti Tire on allekirjoittanut toisen OE-sopimuksen Volkswagen Groupin kanssa Euroopassa. Syksyllä 2017 allekirjoitettiin ensimmäinen sopimus, jonka mukaan Giti Tires toimittaa ensiasennusrenkaat VW:n Martorellin tehtaalla valmistettaviin Seat Ibiza -autoihin. Nyt allekirjoitettu uusi sopimus koskee OE-renkaiden toimittamista uuteen Pamplonan tehtaalla rakennettavaan VW Poloon, johon ensiasennetaan kokoluokan 185/70 R14 88H GitiSynergyE1 -renkaat.

 

Kehitetty Saksassa, testattu Euroopassa

GitiSynergyE1  on nimensä arvoinen. Renkaan suorituskykyinen ja ympäristöystävällinen kulutuspintakumisekoitus yhdessä innovatiivisen pintakuviomuotoilun kanssa takaa erinomaisen ajo- ja jarrutusominaisuudet sekä märällä että kuivalla alustalla. Renkaan alhainen vierintävastus vähentää hiilidioksidipäästöjä. Näiden vahvuuksien yhdistelmä takaa, että GitiSynergyE1 täyttää Volkswagenin asettamat suuret vaatimukset.

 

Volkswagenin teknikot hyväksyvät renkaan ensiasennusrenkaaksi vasta mittavien testien jälkeen. Kehitystyön aikana testattiin useita prototyyppirenkaita Volkswagenin ensiasennusrenkaita koskevien määrittelyjen mukaisesti, kunnes valmis GitiSynergyE1 saatiin jalostettua. Vaativan testausvaiheen aikana saivat prototyyppirenkaat näyttää suorituskykynsä testiradoilla Espanjassa (Idiada), Englannissa (Mira) ja Saksassa (Papenburg).

 

Giti Tire toimittaa nyt ensirakennusrenkaita Volkswagen Groupille globaalisti, Eurooppa, Brasilia, USA ja Kiina mukaan lukien. 15- ja 16-tuuman renkaat jotka VW hiljattain hyväksyi ensiasennusrenkaiksi Poloon Brasilian markkinoilla on myös kehitetty Giti Tiresin Hannoverin tutkimus- ja tuotekehityskeskuksessa. Giti Tiresin menestystarina jatkuu, kun ensiasennusrenkaat toimitetaan nyt myös Seat Ibizaan ja VW Poloon Euroopassa.


Uutiset

Kesäkuu, 2022

Nyt on oikea aika tarkistaa auto kesälomia varten + 5 vinkkiä, miten säästää polttoainekuluissa

Kesälomien lähestyessä on hyvä tarkistaa, että auto ja renkaat ovat kunnossa, jotta rattiin voi hypätä rennoin mielin. Varmistamalla perusasiat, kuten voimassa olevan katsastuksen ja toimivat valot, kesän automatkat sujuvat turvallisesti ja ilman ikäviä yllätyksiä. Reissuja suunnitellessa monia varmasti mietityttää polttoaineiden korkea hinta. Myös polttoaineenkulutukseen voi itse vaikuttaa yllättävänkin pienillä asioilla.


Toukokuu, 2022

Ohjauskulmien tarkastaminen ja ilmastointihuolto pienentävät polttoaineenkulutusta kesän automatkoilla

Väärät ohjauskulmat lisäävät polttoaineenkulutusta, kun renkaiden vierintävastuksesta tulee suurempi. Ne myös aiheuttavat renkaiden epätasaista kulumista ja heikentävät pidemmällä aikavälillä auton muita osia. Monikaan ei tiedä, että myös huoltamaton ilmastointijärjestelmä kasvattaa selvästi polttoaineenkulusta. Ilmastointijärjestelmän kylmäaineesta voi haihtua vuosittain jopa 10-15 prosenttia, mikä lisää kompressorin työtä ja vaikuttaa siten polttoaineenkulutukseen.

Ennakkotilaukset ja uudelleenpinnoitus auttavat kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajia syksyyn valmistautumisessa

Maailmanlaajuisten rahti- ja materiaaliongelmien vuoksi renkaista saattaa tulla markkinoilla pulaa tulevana syksynä. Toimitusaikojen pidentyessä ja hintojen noustessa on hyvä valmistautua syksyyn ajoissa. Ennakkotilaus on paras tapa varmistaa kohtuullinen hintataso ja renkaiden saatavuus. Koska hinnankorotukset ovat pinnoittamispuolella olleet maltillisempia ja saatavuus on hyvällä tasolla, on uudelleenpinnoitus kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajille.


Huhtikuu, 2022

Maatalouden rengasvalinnat vaikuttavat niin ympäristöön kuin viljelyn kannattavuuteen

Maan rakenteen tiivistyminen vaikuttaa suoraan sadon määrään ja siten viljelyn tuottavuuteen. Tiivistymistä voidaan kuitenkin estää erilaisin keinoin, ja renkaat ovat tärkeä osa tätä työtä. Maatalousrenkaiden valinnalla voi siis vaikuttaa niin maaperän kuntoon kuin liiketoiminnan kannattavuuteen. Helppoutta ja ennakoitavuutta maatalouteen tuovat tänä päivänä myös digitaaliset älyrenkaat.


Maaliskuu, 2022

Routavauriot voivat vahingoittaa autoa pahasti - ohjauskulmien tarkistaminen saattaa olla aiheellista

Autoilijat kokevat nyt päivittäin, että kadut ja tiet ovat harvinaisen huonossa kunnossa. Isoja ja syviä kuoppia on runsaasti. Hyvällä tuurilla kuoppaan ajosta selviää pelkällä säikähdyksellä, mutta melko usein renkaiden ohjauskulmat saattavat vääristyä. Myös pahempia vahinkoja sattuu, jos syvään kuoppaan ajaa liian kovalla vauhdilla. Seurauksena voi olla jopa rengasrikko, ja myös jousitus tai iskunvaimentimet saattavat vahingoittua.

Lokakuu, 2021