Nokian Hakkapeliitta LT3 ja Nokian Hakkapeliitta R3: Uuden sukupolven talvirenkaat tarjoavat turvaa kaikilla keleillä

04.10.2019

Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan Hakkapeliitta-talvirenkaat tuovat turvallisuutta ja mielenrauhaa kaikissa talvikeleissä. Kevytkuorma-autoihin tarkoitettu uusi Nokian Hakkapeliitta LT3 -nastarengas on maailman ensimmäinen rengas, jonka nastat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Nokian Hakkapeliitta R3 ja Hakkapeliitta R3 SUV ovat uuden sukupolven kitkarenkaita, joissa ajomukavuus ja turvallisuus ovat täydellisessä tasapainossa.

Nokian Hakkapeliitta LT3 ja Nokian Hakkapeliitta R3: Uuden sukupolven talvirenkaat tarjoavat turvaa kaikilla keleillä

Uutuusrenkaat Nokian Hakkapeliitta LT3 ja Nokian Hakkapeliitta R3 nostavat talviturvallisuuden uudelle tasolle. Pick-upeissa sekä muissa raskaissa ja tehokkaissa nelivetoautoissa edukseen esiintyvä Hakkapeliitta LT3 tarjoaa äärimmäistä pitoa ja suorituskykyä. Hakkapeliitta R3 puolestaan on henkilöautoihin ja katumaastureihin sopiva, joka säällä luotettava matkakumppani.

Nokian Renkaiden vahva maine talvirengasmarkkinoilla pohjautuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja testaukseen. Nokian Hakkapeliitta LT3 jatkaa edeltäjänsä eli Nokian Hakkapeliitta LT2:n viitoittamalla tiellä, mutta tarjoaa entistäkin paremmat ajo-ominaisuudet. Uutuusrenkaan useat teknologiset oivallukset tekevät renkaasta kestävän ja varmistavat huippuluokan pidon sekä lumella että jäällä. Tärkein innovaatio on Arctic Stud -nastakonsepti, joka perustuu nastan uuteen malliin ja materiaaliin.

– Hyödynnämme Nokian Hakkapeliitta LT3:ssa modernia nastateknologiaa. Renkaassa on maailman ensimmäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu nasta, joten nasta ei ruostu ja rengas kestää käyttöä suolatuilla teillä tavallista pidempään, kertoo Nokian Renkaiden tuotehallintajohtaja Marko Saari.

Kestävyyden parantamiseksi Nokian Hakkapeliitta LT3:ssa nastojen pituutta on kasvatettu 12,7 millimetriin ja renkaan urasyvyyttä lisätty 13,5 millimetriin – korkeamman kuormaindeksin ( >121) malleissa jopa 14,5 millimetriin. Vahva LT-runkorakenne, raskaaseen käyttöön suunniteltu Arctic Grip -kumiseos sekä iskuja ja viiltoja torjuva Aramid Sidewall -teknologia varmistavat osaltaan, että rengas suoriutuu tilanteesta kuin tilanteesta.

Nokian Hakkapeliitta LT3:n nopeusluokka on Q (160 km/h). Renkaan kokovalikoimassa on 16 tuotetta kokoluokissa 16–20 tuumaa.

Kitkarengas vakuuttaa nollakelillä

Maailman pohjoisimmalla rengasvalmistajalla on kattava valikoima talvirenkaita erilaisiin tarpeisiin ja autoihin.

– Nokian Renkaat tarjoaa talvikauteen yli 500 laadukasta talvirengasvaihtoehtoa. Nokian Hakkapeliitta -talvirengasperheessä on kattava valikoima tuotteita, jotka luovat turvallisuutta ja ajomukavuutta kaikilla talvikeleillä. Renkaat suoriutuvat hyvin sekä jäällä, lumella että märällä tiellä, Saari sanoo.

– Jos autoilija haluaa ihanteellisen hinta-laatusuhteen, mutta etsii premium-renkaita edullisempia tuotteita, hänelle sopivat Nokian Nordman -renkaat. Omaan autoon sopivimmat talvirengasvaihtoehdot voi selvittää helposti Nokian Renkaiden verkkosivuilla rekisterihaun avulla.

Nokian Renkaiden edistyksellisin nastaton talvirengas on Nokian Hakkapeliitta R3, joka nappasi toisen sijan Tuulilasin (10/2019) testissä. Lehti kiitti erityisesti kitkarenkaan pitoa lumella ja jäällä. Lisäksi rengas sai testin parhaan pysäytystuloksen nollakelin märällä asvaltilla ajettaessa.

Nokian Hakkapeliitta R3 ja Hakkapeliitta R3 SUV ovat uuden sukupolven kitkarenkaita, joissa ajomukavuus ja turvallisuus ovat täydellisessä tasapainossa. Loistava jääpito ja tasapainoinen ajotuntuma niin lumella kuin märällä tiellä ovat Arctic Sense Grip -konseptin erilaisten lamellien ja Cryo Crystal 3 -pitokiteiden ansiota. Kumiseoksessa olevat pienet, biomateriaalista valmistetut kiteet toimivat nastojen kaltaisesti ja lisäävät etenkin sivuttais- ja pitkittäispitoa jäisellä tiellä.

Nokian Hakkapeliitta R3:n nopeusluokka on R (170 km/h), ja 45-sarjaiset sekä matalammat profiilisuhteet ovat nopeusluokkaa T (190 km/h). Laajassa kokovalikoimassa on lähes 70 tuotetta kokoluokissa 14-21-tuumaa, ja alhainen vierintävastus tekee renkaasta erittäin polttoainepihin.

Testivoittajan tuplanasta lisää turvallisuutta

Autoilijat arvostavat turvallisuutta kaikissa olosuhteissa. Nokian Renkailla on Ivalossa maailman suurin ja monipuolisin talvirenkaiden testikeskus White Hell, missä Nokian Hakkapeliitat on huolella testattu äärimmäisiinkin oloihin sopiviksi.

Yhtiön tuotevalikoimassa on useita kuluttajien suursuosikkeja, esimerkiksi edistyksellistä nastateknologiaa hyödyntävä ja äärimmäistä talvipitoa tarjoava Nokian Hakkapeliitta 9. Pahimpien talvikelien taltuttaja on myös moninkertainen testivoittaja.

Nokian Hakkapeliitta 9:ää ylistettiin Tekniikan Maailmassa (17/2019) erityisesti erinomaisesta jääpidosta: ”Nokian Hakkapeliitta 9:n jääpito on erittäin hyvä ja ajokäytös ongelmatonta. Rengas ohjautuu tarkasti ja rauhallisesti, myös pidon rajan ylityksen jälkeen.”

Nokian Hakkapeliitta 9:ssä käytetään markkinoiden ensimmäistä, patentoitua tuplanastateknologiaa eli kahta erityyppistä nastaa yhdessä. Innovaatio antaa erinomaisen kaarrepidon ja jarrutustehon. Renkaan reunoilla olevat nastat pyrkivät pitämään auton tiukasti kiinni tiessä mutkissa ja kaistanvaihdoissa, kun taas keskialueen nastat maksimoivat pidon jarrutusten ja kiihdytysten aikana.

Enemmän turvallisia ajokilometrejä

Kaikkiin Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaisiin saa tutun Hakka-turvan, joka auttaa autoilijaa mahdollisissa rengasrikoissa. Turva on ilmainen ja aktivoitavissa heti rengasoston jälkeen. Kätevä ominaisuus on myös renkaassa oleva urasyvyysmittari, joka kertoo renkaan kulumisesta. Kun renkaan sivussa oleva lumikidetunnus on kulunut pois, urasyvyyttä on jäljellä enää neljä millimetriä ja rengas on aika vaihtaa uuteen.

Uusi Nokian Hakkapeliitta LT3 – Mielenrauhaa talviurakointiin

  • Turvallisuutta ja luotettavuutta äärimmäisiin talviolosuhteisiin
  • Maailman ensimmäiset ruostumattomasta teräksestä valmistettujen nastojen ansiosta rengas kestää suolatuilla teillä pitempään
  • Tukea ja vakautta raskaille kuormille

Uutiset

Marraskuu, 2020

Yksillä renkailla ei pärjää Suomessa ympäri vuoden – Näin valitset turvalliset talvirenkaat

 


Lokakuu, 2020

Suomalaiset arvostavat talvirenkaissa eniten turvallisuutta – lue vinkit sähköauton rengasvalintaan

Ennakoiva talvirenkaiden vaihtaminen lisää turvallisuutta

 


Syyskuu, 2020

Meillä voi asioida turvallisesti

Ohjauskulmien tarkastaminen ennen talvirenkaiden vaihtoa säästää renkaita ja lisää liikenneturvallisuutta

Seitsemän vinkkiä turvalliseen ajoon sateisilla syysteillä: näin toimit välttääksesi vesiliirron

 


Elokuu, 2020

64 % suomalaisista ajoi tänä kesänä hyväkuntoisilla renkailla – Renkaiden turvallisuus punnitaan syksyn sadekeleillä

Vianor muuttaa rengas- ja autohuoltoalaa digitalisaatiolla – kuluttajille vaivattomuutta, yritysasiakkaille liiketoiminnan tehostumista

 


Toukokuu, 2020

Tieturvallisuusviikko Vianoreissa 11.-16. toukokuuta: ilmainen rengastarkastus kaikille autoille

Suomalaiset arvostavat kesärenkaissa eniten turvallisuutta – siitä huolimatta 125 000 autossa on kesällä talvirenkaat

 


Huhtikuu, 2020

Uudenlainen autohuollon palvelu tekee huollattamisesta vaivatonta – ”Myös perinteisten alojen täytyy muuttua asiakaslähtöisemmiksi”

Laaturenkailla turvallisuutta kesäteille – pienempi polttoaineenkulutus tuo myös säästöä

Oikeanlainen säilytys pidentää renkaiden käyttöikää – viisi vinkkiä renkaiden säilytykseen

 


Maaliskuu, 2020

Vianor is actively monitoring the corona situation

Vianor kiinnittää erityishuomiota riskiryhmien turvallisuuteen: ”Renkaanvaihto onnistuu kokonaan ilman kontaktia”

Miksi kesärenkaiden täytyy olla hyvässä kunnossa? – Lue kuusi vinkkiä kesärenkaiden turvallisuuden varmistamiseen

Talven kriittisimmät kilometrit ajetaan jäällä – siksi välikelin renkaat eivät toimi Suomessa

Autonrenkaat eivät ole vain pala kumia – Tulevaisuudessa renkaat viestivät keskenään ja voivat jopa varoittaa kuljettajaa jäästä

 


Helmikuu, 2020

Askel kohti vihreämpää rengasalaa: Vianor tarjoaa ensimmäisenä alan toimijana valtaosin biomateriaalista valmistettuja rengaspusseja asiakkailleen

Poissaoloon johtaneet työtapaturmat vähenivät viime vuonna 69 prosenttia Vianor Oy:ssä – ”Haluamme parantaa rengasalan turvallisuutta yhteistyössä muiden kanssa”

 


Tammikuu, 2020

Suurin osa suomalaisista ajaa tänä talvena hyväkuntoisilla renkailla

 


Joulukuu, 2019

Tee joulun automatkat hyvillä mielin – Näillä vinkeillä pukkikin pääsee turvallisesti perille

EU:n rengasmerkintä uudistuu: Jääpitomerkintä helpottaa kuluttajien talvirengasvalintaa ja parantaa liikenneturvallisuutta

 


Lokakuu, 2019

Sähköautoihin liittyy yleinen harhaluulo – todellisuudessa renkaat kestävät pitkään

Katumaasturi vaatii talvirenkailta enemmän kuin henkilöauto

Syyshämärä lisää riistakolaririskiä - Hyvät renkaat voivat pelastaa törmäykseltä

Nastat vai kitkat? – 5 väitettä talvirenkaiden valinnasta

Nokian Hakkapeliitta LT3 ja Nokian Hakkapeliitta R3: Uuden sukupolven talvirenkaat tarjoavat turvaa kaikilla keleillä

 


Syyskuu, 2019

Vesiliirtoriski kasvaa syksyn sateisilla teillä – renkaan urasyvyys ja kuljettajan ajotapa merkitsevät renkaan märkäpitoluokkaa enemmän

Pika-aituri Reetta Hurske kokeili SnapSkania: ”Renkaiden tarkistaminen on tehty tosi helpoksi”

 


Heinäkuu, 2019

Kesän roadtrip tiedossa? – Hyvät renkaat tuovat turvaa ja pienentävät matkalaskua

 


Kesäkuu, 2019

Kesälomareissulle autolla: ”Paras reitti ei aina kulje moottoritietä pitkin”

Oikeilla rengasvalinnoilla voit vähentää kasvihuonekaasupäästöjä – Nokian Renkaat panostaa vihreämpiin renkaisiin

 


Toukokuu, 2019

Talvirenkaiden kesäkäyttö on lisääntymässä – näistä syistä se ei kannata

 


Huhtikuu, 2019

3 syytä tarkistaa ilmanpaineet renkaanvaihdon yhteydessä

 


Maaliskuu, 2019

Uudet renkaat netistä vai myymälästä? Lue vinkit onnistuneisiin ostoksiin

Kesärengaskausi lähestyy – Tiukassa tilanteessa laaturengas on korvaamaton

 


Tammikuu, 2019

Mielenrauhaa talviurakointiin: Nokian Hakkapeliitta LT3 – uusi premium-talvirengas kevytkuorma-autoihin

Ääriolojen mestarit Grönlannissa - Nokian Hakkapeliitoilla jäätikön yli

Miksi ilmastointilaitetta tulee käyttää myös talvisin?

 


Joulukuu, 2018

Aja turvallisesti joululiikenteessä – Valmistaudu matkaan ammattilaisen vinkeillä

Äly on osa renkaan tulevaisuutta – Autoilija toivoo keliin reagoivaa rengasta

Jännittääkö talviautoilu? – Ajovinkit kokemattomille kuljettajille

 


Lokakuu, 2018

Rengasvertailut: Nokian Hakkapeliitat tasapainoisia kelissä kuin kelissä

Urasyvyyden tarkistaminen ei riitä – ammattilaisten neuvoilla autoon turvalliset renkaat

Nokian Armor Gard 2 -kaivinkonerengas saa uuden kokovaihtoehdon

Pidennä renkaiden käyttöikää: säilytä viileässä, kuivassa ja pimeässä paikassa

 


Syyskuu, 2018

Nokian Hakkapeliitta R3 ja Nokian Hakkapeliitta R3 SUV: Uudet Nokian Hakkapeliitat tuovat nastatonta pitoa ja ajomukavuutta talviteille

Nokian Renkaiden SnapSkan-palvelun tulokset kertovat karun totuuden: Jopa 13 prosenttia autoilijoista uhmaa syksyn sateita vaarallisilla kesärenkailla

Nokian Renkaat jälleen Dow Jonesin kestävän kehityksen DJSI World -indeksiin – nousi myös DJSI Europe -indeksiin

Vesi tiellä viestii vaarasta: Vältä vesiliirto – toimi näin ratissa ja ennen autoon astumista

Korotettu kantavuusindeksi Gitin volyymikuljetuksiin tarkoitetuissa renkaissa

Menikö hermot? Kiivas ajotapa polttaa kumia ja bensaa

 


Elokuu, 2018

Nokian Renkaat esittelee uuden rengasperheen tie- ja maastokäyttöön

Äärimmäistä pitoa perävaunuille – Nokian Hakkapeliitta Truck T viimeistelee Nokian Renkaiden talvirengastuoteperheen

 


Heinäkuu, 2018

Sähköautoilija, näin saat renkaistasi enemmän irti

 


Kesäkuu, 2018

”Varo moottorikelkkaa mökkitiellä!” – Vältä kesäloman yllättävät liikennevahingot

Unohda ura – vinkit mukavampaan kesäautoiluun

 


Toukokuu, 2018

Nokian Renkaat aloittaa teknologiakeskuksen rakentamisen Espanjassa

Renkaiden kunnon tarkistaminen automatisoituu ja helpottuu sadoille tuhansille suomalaisille: Nokian Renkaiden SnapSkan-palvelu laajenee Suomessa

Giti Tire virallinen rengaspartneri FIA-sertifioidussa F3 Asian Championshipissä

 


Huhtikuu, 2018

”Vaimon autoon halvat renkaat ja nyppimällä nastat pois talvirenkaasta” – Mistä kannattaa säästää kesärengaskaupoilla ja mistä ei

Enemmän turvallisuutta ja mielenrauhaa – Renkaiden kuntoa tarkkailemalla maksimoit renkaiden käyttöiän

Laaturenkailla turvallisuutta ja ajomukavuutta: Parhaat vinkit kesän rengasvalintaan

Oletko valmis kesärengaskauteen? – Kokosimme muistilistan renkaanvaihtajan avuksi

 


Maaliskuu, 2018

Täysin uudistunut Nokian Hakka -kesärengasvalikoima on modernimpi ja kattavampi kuin koskaan

Nokian Armor Gard 2 -rengas vastaa urbaanien kaivuutyöympäristöjen haasteisiin

Giti Tire toimittaa ensiasennusrenkaat Seat Aronaan

Nokian Renkaat 120 vuotta – Talvirenkaiden kehittäjästä maailmanluokan liiketoiminnaksi

Uusi Nokian Hakka Black 2 palkintopallilla Tekniikan Maailman kesärengasvertailussa

Nokian Renkaiden uudistunut brändi tukee yhtiön kasvustrategiaa

Pitoa, kiitos! Näitä kahta asiaa suomalaiset arvostavat talvirenkaissaan

 


Helmikuu, 2018

Giti Tire toimittaa ensiasennusrenkaat uuteen VW Poloon Euroopassa

Nokian Renkaat valittu jälleen vastuullisimpien yritysten joukkoon

 


Tammikuu, 2018

Hallittua pitoa, mukavampaa menoa: Nokian Hakkapeliitta R3 ja Nokian Hakkapeliitta R3 SUV – mielenrauhaa pohjoisen talveen

Lisää kestävyyttä: Nokian Renkaat laajentaa Aramid-teknologian käyttöä myös paketti- ja matkailuautojen renkaisiin

Nokian Renkaat tuo markkinoille talvirengasvalikoimansa uudet huipputuotteet

 


Joulukuu, 2017

Nokian Raskaat Renkaat nostaa tuotantokapasiteettiaan 50 prosenttia, investoi 70 miljoonaa euroa Nokialle

Nokian Renkaat syventää yhteistyötä autonvalmistajien kanssa Keski-Euroopassa

 


Marraskuu, 2017

Traktoreita hyödyntävä maatalous ja urakointi nopean muutoksen edessä: Nokian Concept Tyre -konseptirengas vie uudelle aikakaudelle

Nokian Raskaat Renkaat Agritechnica 2017 -messuilla: Kestävyyttä, johon voit luottaa – korkea laatu kohtaa tulevaisuuden innovaatiot

Giti Tire teki OE-sopimuksen Renault Groupin kanssa

 


Lokakuu, 2017

Vianor ja Kal Tiren Mining Tire Group yhdistävät vahvuutensa

Nokian Renkaat yhteistyökumppaniksi Suomen ensimmäiseen IRONMAN-triathlontapahtumaan

Laaturengas kannattaa valita turvallisuussyistä myös kakkosautoon

 


Helmikuu, 2017

Vianor ja Bridgestone solmivat jakelusopimuksen yksinoikeudella kolmeen Pohjoismaahan
Kaksi rengasalan huippuosaajaa, rengas- ja autonhuoltoketju Vianor sekä maailman suurin rengas- ja kumiyhtiö Bridgestone, solmivat yhteistyösopimuksen.

 


Marraskuu, 2016

Nokian Renkaiden uusi, nopea ja vaivaton autonrenkaiden SnapSkan-skannauspalvelu edistää tulevaisuudessa miljoonien ihmisten liikenneturvallisuutta
Nokian Renkaiden yhdessä Vianorin kanssa toteuttama uusi SnapSkan-teknologia kertoo autoilijalle renkaiden urasyvyyden ja milloin on aika vaihtaa renkaat.

Vianor-viikko on nyt täällä

Huikeita tarjouksia renkaista, palveluista ja tuotteista koko viikon!

Lue lisää ×